VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Att vara tillbaka i Stockholm! Även om min lägenhet är kaos och jag känner att jag inte har koll på något än så är lyckan total. Jag mår så bra av att vara här!

VECKANS SÄMSTA

1. Jag har fått mitt livs första p-bot. Det är inte bara sura pengar utan det låg också lite stolthet i att inte fått en enda bot av något slag i mitt liv. Värsta är att jag inte ens parkerade olagligt eller glömde att ställa p-skiva eller så. Nej, jag till och med öppnade appen men måste ha missat att klicka på start...
2. Semestern är över. Å ena sidan är jag sjukt taggad på att komma igång igen (jag behöver det), men å andra sidan har det varit väldigt skönt att kunna träna när jag vill, åka på en lunch när jag vill, helt enkelt bara kunna göra vad jag vill när jag vill.
3. Att lämna Gotland. Samma sak där, även om jag älskar att vara tillbaka i Stockholm och verkligen behöver det (!), så saknar jag redan att vara hemma med min älskade familj.

VECKANS INTE DRUCKIT

Det är sjukt, men jag har under 3 veckors tid druckit en endaste kopp kaffe. Självklart har jag druckit nocco som vanligt, haha. Men suget till kaffe har inte funnits utan chaite har lockat tusen gånger om istället.

VECKANS PEPP

New year new me! Som jag redan varit inne på X antal gånger under de senaste dagarna så är jag så taggad på att sätta nya vanor och bli mer av den jag vill vara. En av de absolut viktigaste punkterna är att ta tag i min kost. Och (stolt nog) tog jag tag i det igår. Istället för att skippa middag innan jag skulle möta upp @isabylund och sen ätit sötade flingor ställde jag mig och lagade en fantastisk ugnspannkaka (recept kommer). Woop woop! Nöjd tjej!

VECKANS TRÄNING

Som sagt, något jag verkligen kommer att sakna med att inte ha semester längre är att inte kunna träna när jag vill. Dvs inte kunna gå på gruppträningspass när jag vill. Dessutom är det ju Januari vilket gör att ALLA pass på SATS är fullbokade och jag som anställd inte kan boka tidigare än samma dygn. Så det kan jag ju glömma.
För veckorna jag varit hemma nu har jag verkligen maaaatat pass - och älskat det. Det har varit minst ett gruppträningspass om dagen (ofta). Inte hållbart för kroppen, men helt fantastiskt för min träningsälskade hjärna. Får försöka leva på det länge nu när det blir morgonträning i gymmet igen.

VECKANS PÅMINNELSE

Ni har väl inte missat att ni kan vinna ett likadant hantelset som jag har på min insta? Om det skulle vara så är det bara att klicka in HÄR.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin