VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

SEMESTER!! 3 veckor is coming up. Förstår ni hur härligt?

VECKANS SÄMSTA

Mitt köp i fredags blev aldrig av. Det jag skulle köpa var slut, så nu är det bara att snällt vänta. Så surt! Jag är en sån person som när jag bestämmer mig så vill jag att det ska ske nu, nu, nu. Beslutet till att jag faktiskt skulle köpa den var svårt så när jag väl tog det är det oerhört frustrerande att inte få köpa. Men men, får väl tänka att den som väntar på något gott.

VECKANS CRAVE

Vad händer? Jag har antingen gått och blivit vuxen eller alkoholist (sorry, okänslig kommentar) men från ingenstans har jag gått runt och craveat bubbel. Det var till och med så att jag fick en tanke om att öppna en flaska hemma för mig själv. Inget fel i det, men det är så otroligt olikt mig. Backar vi ett par år så drack jag alkohol max en gång i månaden (och då för att bli packad) och under corona kan man räkna antalet glas jag druckit på fingrarna. Men den här veckan är jag någon annan än mitt gamla jag och glaset jag drack med Ella i tisdags satt fruktansvärt fint kan jag säga. Och lika så bubbel glöggen i fredags 👌🏼

VECKANS BESTÄMT MIG

Jag har bestämt mig. För första gången i mitt liv kommer jag köra en riktig ”new year, new me”. Gymmet kommer jag fortsätta med som innan (bortsett från att jag kommer få slåss med alla andra ny års-satsare) utan mitt stora fokus kommer bli kost och rutiner. Min förhoppning är att jag nu kommer att bryta mina (värdelösa) mönster när jag är hemma, hoppa på min familjs rutiner, och sen se till att hålla dom. Det betyder att 2022 blir året jag börjar äta ordentliga middagar och slutar med kakorna.

VECKANS UNN

Vet inte om det är ytterligare ett ålderstecken eller något som bara är, men jag har unnat mig en skönlitterär bok. Och under semestern ska jag unna mig själv tid till att läsa den. Första boken på 2-3 år? Så sjukt med tanke på att jag egentligen fortfarande identifierar mig som hon som plöjer 14 böcker på en 10 dagars resa. Det var visserligen innan träningen kom in i mitt liv, haha.

VECKANS UTSKICK

Nämen vilken trevlig vecka det varit! Plötsligt har jag faktiskt känt mig som en sån där influencer man drömmer om att vara. En sån som får grejer hemskickade till sig så att dom bara står där vid dörren och väntar på en när man kommer hem. 4 olika bud har jag fått. Hör ni hur sjukt?

VECKANS LÖRDAGS-PROJEKT

Innan jag lämnade Stockholm igår hade jag ett samarbete att fota. Och det hörni, det var ett projekt. Det var nämligen en sheet mask (typ) som skulle fotas. Försök se snygg ut på bild med en sån i ansiktet, haha! Dessutom var det sju olika bilder som skulle langas, och helst färgstarka sådana. Ni hör ju, inte riktigt jag. Men jag tror faktiskt, och hoppas verkligen, att jag fick till det.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin