VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag har haft alldeles för lite julfeeling. Det har gjort mig ledsen. Ett faktum. Så igår gjorde jag och @isabylund en liten julrunda på stan. Mys! Men det bästa beslutet jag tog i veckan var när jag i fredags, lite småspontant köpte biljett och bjöd med mig själv till Lucia-konserten i Hedvig Eleonora (kyrka) som Richard och Ella ska gå på. Hur många år har jag inte pratat om att jag vill se en Lucia-föreställning? Helt klart på tiden att det sker!

VECKANS SÄMSTA

Ångest.
Ångest, ångest, ångest. Vi snackar inte riktigt 2020, men nästan. Varför? Jag har helt ärligt ingen aning.
(Också därför jag inte varit aktiv här inne)

VECKANS SÅ SUGEN PÅ ATT TESTA

Jag har ju sett att det funnits flera år tidigare, men aldrig testat. Så fick jag upp reklamen ovan på insta för några dagar sedan. Så när Sofia skulle springa till Systemet för att köpa dricka inför vårat julfirande på kontoret passade jag på att ge en liten wink. Let's just say att det står en flaska i kylen och väntar på mig inför fredag.

VECKANS BESTÄMT MIG

Jag har bestämt mig för att köpa något. Något som verkligen INTE är jag och som är så otroligt sjukt i min värld. Jag menar, vem gör ens något sånt? Det är på den nivån att jag ringt mamma för att reda ut den identitetskris jag känner att jag har haft utav bara tanken på det. Men så nu, efter mycket mycket funderande har jag bestämt mig. Stay tuned!

VECKANS INSIKT

Jag gillar att vara allmänbildad. Jag tycker fasen det är rent ut sagt sexigt att kunna mycket och att hänga med i vad som händer runt omkring en. Mina allmänna allmänkunskaper får jag tacka både mina föräldrar och min nyfikenhet för. Att jag hänger med i vad som händer i världen tackar jag Nyhetsmorgon för. På den här punkten märks det väldigt stor skillnad mellan vinterhalvåret när jag kör cardio framför min Ipad på mornarna och sommarhalvåret när jag är ute och springer med poddar i öronen.

VECKANS PÅ TAL OM ÄMNET

På tal om allmänkunskap; visste ni att man i Norge har extremt strikta lagar gällande alkohol och marknadsföring? Exempelvis får inte betalda samarbeten på instagram innehålla några spår av alkohol. Inte ens toma vinglas.

VECKANS FRISÖRBESÖK

As you know kämpar jag med att få långt hår igen. Jag vet att jag borde toppa mig var 3e månad. Jag har varit dåligt på det av den enkla anledningen att jag inte har tid. Men igår bestämde jag mig för att ta tag i det och slank in på Cutters. Det är en kedja där de erbjuder klippningar för 349kr (fast pris) och enbart drop in tider. Perfekt när det bara ska toppas ju!

Såg precis i appen att om ni laddar ned den (sök på Cutters i appstore) och använder koden 3wusxd får ni en gratis klippning. SÅ BRA ju!

VECKANS BESVIKELSE

Toppning my ass... Här trodde jag att jag hade tagit hand om mitt hår, men nej. De få cm jag trodde hon skulle ta blev plötsligt 1 dm. F*n vad jag hatar att ha såhär kort hår :(

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin