VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Äntligen är det December! No. Words. Needed!

VECKANS SÄMSTA

Trots allt som står under VECKANS MÄKLARE här nere så vaknade jag upp i mitten av veckan och kände mig som världens sämsta mäklare. Varför? Ingen aning. Men det är verkligen den konstanta berg-och-dalbanan jag lever i. Ena stunden high on life, nästa ifrågasätter jag allt.

VECKANS MONEY-SPEND

Pengarna jag lagt på gröna juicer den här veckan är inte ens rimligt. Jag inbillade mig någonstans att det var vad som var "rätt" för att ge min kropp den bästa chansen till att hitta balans. Men jag har absolut inte känt tillräcklig skillnad (om ens någon) för att det skall vara rimligt att lägga 89 kr på den lilla flaskan till höger.

VECKANS ÄNTLIGEN

Äntligen har Julkalendern börjat! Från att jag var 12 till 19 (?) brydde jag mig inte det minsta om det, men idag skulle jag absolut inte missa ett enda avsnitt. Vad tycker ni om den? Yay or Nay?

VECKANS I BROKE IT

Ni vet hur ens föräldrar alltid sa att man inte skulle stå på toaletten för att den kunde gå sönder? Men samtidigt hur man alltid struntade i det för den är ju så stabil? Jag har den här veckan lärt mig att den visst kan gå sönder. Mitt toalock är numera i två delar och mitt smalben väldigt blått.

VECKANS MÄKLARE

På veckomötet i onsdags fick jag veta att jag är Månadens mäklare på kontoret. Nästintill en omöjlighet i och med att min mentor är helt otrolig och därför alltid får den högsta poängen. Jag fick sen också "månads brevet" från innerstads kontoren där det stod att jag kommit med i 600.000 kronors-klubben (vilket varit ett stort mål i år). Och därefter, som att det inte vore nog, fick jag ett till email där det stor att jag var 5e bästa mäklaren i tillväxt-omårdet (typ stor-Stockholm). Bra November helt enkelt!

VECKANS KÖP

Bortsett från alla black week/cyber monday / cyber week köp (har det inte gått för långt nu??) som börjar dimpa ned i brevlådan har jag precis köpt en massa träningsklipp. Barry's har julkampanj så igår laddade jag på med hela 30 klipp. All set för hela nästa år mer eller mindre. Dessutom har Becore kampanj just nu, så jag funderar på om jag ska ladda på med lite klipp därifrån med. Dom gäller dock bara i Januari och Februari, så vi får se hur jag gör.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin