VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag har haft en helt otrolig jobbvecka. Timmarna har varit många, pulsen har varit sjukt hög och konstant, jag har inte gjort allt det jag egentligen ska. Men JAG HAR SÅLT 4 LÄGENHETER! Och med det också gjort min bästa månad någonsin.

VECKANS SÄMSTA

Jag är klar. Jag har ingen mer energi nu och behöver semester. Samtidigt har jag panik över att jag inte har något mer att sälja, vilket också ger mig panik. Med tanke på att det här är veckans sämsta känner jag ändå att det har varit en väldigt bra vecka, haha.

VECKANS DRYCK

I fredags var vi ute och då beställde vi in en flaska vitt vin. Eller vi och vi. Isa och Lisa beställde innan jag och Elin kom dit. Tydligen var det på inrådan av servitrisen och det visade sig vara en riktig fullträff. 279 kr på systemet. Tips tips tips!

VECKANS TRÄNING

Har blivit lidande pga jobb. Eller egentligen inte lidande för jag har tränat "som vanligt". Men jämfört med veckan innan när jag smet från jobbet tidigt nästan varje dag och kom iväg på jag vet inte hur många gruppträningspass så känns det här som en kass vecka.

VECKANS NEDRÄKNING

4 veckor. That's it. Sen får jag äntligen ta jullov och åka hem till min älskade ö och min älskade familj. Som jag längtar! Jag har en bild av att jag ska ta det hur lugnt som helst, läsa en bok eller två, ta mig tid till att stretcha osv. Vi vet ju alla att inget av det kommer hända, men man kan ju leva för visionen i alla fall.

VECKANS SETT

Hur mycket älskar man inte att Bachelorette startade när Bachelor slutade? Vad hade jag ens varit utan en realityserie att se på? Nej, lycka säger jag bara.

VECKANS PLAGG

Jag fick ju hem min Adooreklänning för ett tag sedan men var inte helt såld (inte så som man ska va när den kostar 1600 kr...). Men jag testade att beställa hem den i en storlek mindre och WOW säger jag bara. I'm inlove! Så sjuuuukt fin!

VECKANS FUNDERING

Tror ni att det finns någon som helst, minimaliskt, liten, minichans att dom kör Black Friday rea på YSL på NK? Kan vi inte alla bara hålla alla våra tummar och tår för det? Inte för att jag tror det, men det hade ju minst sagt varit trevligt.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin