VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Min fredag. Låter kanske lite märkligt i vissas öron med tanke på att det var i fredags vid begravde min Farfar. Men det var också del utav det fina - livets kontraster. Ni som följer mig på insta vet nog redan vad jag pratar om. Ni andra får en liten cliffhanger till imorgon.

VECKANS SÄMSTA

Min egna disciplin. Jag brukade vara väldigt duktig på den punkten. Oavsett om det gällde att sätta mig och ringa på jobbet, om det gällde att inte snooza eller att inte äta godis på vardagar. Nu däremot är jag vek. Och jag hatar det.

VECKANS BEHANDLING

Igår vad jag på en klinik och testade en cryo-kammare. Det är alltså en maskin man går in i som är -85 grader (ja, ni läser rätt. Minus). Där står man sen i 3 minuter. Detta bland annat för att få igång bodcirkulationen på hyperfart. Så cool känsla kan jag berätta.

VECKANS HAT-KÄRLEK

Fasen vad jag hatar att ha tvättstuga. Jag är uppvuxen i villa med stor familj och tvättmaskin. Det va liksom enkelt att köra igång en maskin när som man behövde det. Det här med att behöva avsätta 4 timmar, springa upp och ned i trapphuset sjuttioelva gånger och sen stå där med flera stora ikea-påsar med ren tvätt att behöva ta hand om… Hatar. Samtidigt så fullkomligt älskar jag känslan när det är klart. Speciellt med tanke på att jag tvättar så sällan jag bara kan (den här gången var det på vända-strumporna-ut-och-in-nivå) är det så skönt när det är rent och påfyllt överallt.

VECKANS FÖRSÄLJNINGAR

I torsdags hade jag en helt otroligt rolig försäljning. Vi la ut annonsen på Hemnet i onsdags runt 18-tiden. 20 minuter senare hade jag blivit både nedringd, smsad och mailad till. Vid 23 bokade jag in en förhandsvisning till dagen därpå. Torsdagen tillbringade jag sen springandes fram och tillbaka till lägenheten för privatvisningar, fick en otrolig budgivning och sen ett fantastiskt kul kontrakt där både köpare och säljare var sjukt glada. Bättre torsdag får man leta efter!

VECKANS HEJDÅ

Dagen kom då det var dags att säga hejdå till Farfar. Begravningar är aldrig något kul, men det hör livet till. Och för att vara en jobbig tid så var det så nära perfekt det kan bli.

VECKANS UTMANING

Nu är vi där igen. Jag lever på läsk, kaffe, energidryck och lite saft. Det låter ju jättehälsosamt - not. Så den här veckans utmaning blir att dricka vatten.

VECKANS TRÄNING

Jag har hittat tillbaka till löpning. Okej, nu ljuger jag. Men för första gången på 2 månader har jag sprungit. Tre mornar har jag pinat mig igenom milen på löpbandet. Hur är det att det kan vara cirka tusen gånger tyngre att springa på ett band än ute på gatan/i naturen?

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin