VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag är långt ifrån där och jag vill absolut inte jinxa något men jag börjar känna ett litet litet uns av balans i min kropp. Vi snackar minimalt. Typ en mikro-millimeter av ett spår. Men ändå något.

VECKANS SÄMSTA

Jag har varit så trött. Omotiverbart trött. Det hade varit en sak om jag hade haft fullt upp och varit på språng hela dagarna, men som ni kan läsa nedan så har det inte varit fallet.

VECKANS INREDNING

Vi kan börja med att konstatera att timmarna lagda på pinterest är alldeles för många. Alldeles.
Men det beror också på att jag har fått en nytändning till att vilja "bli klar" med min lägga. Varför? Jo, jag hade ju en målare här i veckan som fick mina garderober klara. Om jag är nöjd? Hell yes! Så med nytändningen i fickan (som ni kommer få läsa mer om imorn, skulle ha skrivit om det igår men var tvungen att vara lite social haha) åkte jag igår till IKEA och fick med mig både en spegel jag suktat efter länge och gardiner. Fortfarande långt ifrån klar, men sakta och säkert tar jag mig framåt.

VECKANS JOBB

Jag tappade det... Motivationen har inte varit på topp kan man väl konstatera så mina arbetsdagar har varit alldeles, alldeles för korta. Jag har smitit så tidigt att det känts som att jag skolkat.

VECKANS FÖRSÄLJNINGAR

Jag har dock fått in två riktigt roliga försäljningar. En lite känsligare då säljarna bott där väldigt länge (plötsligt blev jag påmind om att jag inte bara säljer till höger och vänster utan att det faktiskt är större än så). Och en där jag riktigt fått kämpa. Ute på Hemnet, budgivning som stannat på 3,420, jag förhandlade upp budgivaren till 3,5, säljaren accepterade ej utan ville ha 3,6, nedtagen från Hemnet efter 3 veckor, uppsagt uppdrag, bearbetning av budgivaren och 2 veckor sedan fick vi ihop dom på 3,6. SÅ KUL!!!

VECKANS TRÄNING

Korta dagar har däremot gjort att jag kunnat träna betydligt mer än det känts som att jag gjort under hela det senaste året. Jag har gått på både BodyJam, BodyBalance, BodyCombat och GRIT. Hör ni? Jag har till och med varit och dansat. LYCKA!!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Efter att ha sett en del tonårsfilmer (jag är i grund och botten en sucker för allt i stil med Twilight, Divergent, True blood osv) har jag fått en liten klump i magen av saknad av en pojkvän. Eller framför allt vill jag ha den där spänningen, attraktionen, dragningskraften. Inte bara en tinder-fling, en snubbe man dejtat ett par gånger eller något annat. Jag vill ha det där elektriska. Men 1. var hittar man något sånt?, och 2. vem har tid med det?

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin