VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Nytändning. Efter insikten om att jag tappat bort mitt varför har jag laddat om och kommit till insikten att jag måste skapa en härligare vardag. Taggad på det - och det ska ske!

VECKANS SÄMSTA

Min visdomstand bråkar igen… I början av veckan gick inflammationen hela vägen ned i käken. En kur av ipren, antiinflammatoriskt och bakteriedödande munhålsgel är jag på en hanterbar nivå. Jag borde kanske ta tag i att plocka ut den, men 1. jag har inte tagit tag i att hitta en tandläkare här uppe än, 2. vem har tiden för att operera ut tanden? Inte jag i alla fall, och 3. vem har lust att lägga 3000-5000 på det? Inte jag i alla fall.

VECKANS FÖRSTA PÅ FLERA ÅR

I fredags gjorde jag det. För första gången sedan corona kom till våra liv har jag varit ute på krogen. Så sjukt! Och så otroligt kul! Fastighetsbyrån Stockholm hade abonnerat Sturecompaniet mellan 21-23. Ett stort rum, massa mäklare och ett par glas på det. Den enda stora besvikelsen var musiken. Jag är dansare, jag vill dansa, jag behöver bra musik och det var det tyvärr inte.

VECKANS STOLT ÖVER MIG SJÄLV

Som ni läste i veckan så var jag på ett event hos Cutters. Helt själv. Och jag stod inte där och var tyst. Jag ska inte dra hela historian igen, utan ni kan läsa inlägget. Men jag är verkligen stolt över mig själv.

VECKANS JOBB

Jag har haft noll och ingen motivation senaste tiden. Så i söndags skrev jag till min chef och bad om en utmaning. Jag frågade om det fanns någon chans att om jag under veckan bokade 10 möten så skulle jag få något. Jag drivs nämligen oerhört mycket av vetskapen av att få något (oavsett hur stort eller litet) om jag lyckas med något. Världens bästa chef som hon är mailade hon på måndagen ut ”Veckans utmaning” till alla. 10 bokade möten = ett presentkort på NK. Tävlingsmänniska som jag är så har jag ringt, ringt, ringt och bokat 👌🏼

VECKANS GODASTE

Mitt varför: en lyxigare vardag.
I onsdags skulle jag på ett möte hos en säljare. Under tiden som jag gjorde mig i ordning på morgonen kom jag på att lägenheten låg på vägen mellan mig och kontoret. Så istället för att lägga tid på att åka in, försöka komma igång, jobba kanske 40 min, åka tillbaka nästan samma sträcka, gå på mötet och sen ta mig vidare till Norra Djurgårdsstaden för vårat veckomöte (ni hör ju hur inproduktivt) hoppade jag av mitt på transportsträckan och satte mig på Mahalo istället. Och jag tog heller inte bara en kaffe utan unnade mig en smoothiebowl (SÅ GOD). 148 kr för frukost en vanlig onsdag. Helt orimligt i min värld. Men en del av migg varför. So good job Matilda.

VECKANS INSIKT

Jag vill lära mig att mingla. Jag försökte lite på Sturecompaniet, men verkligen inte tillräckligt. I min bransch är det viktigt med kontakter, både till höger och vänster. Plus att jag vill lära känna mer människor, hitta nya vänner och fortsätta kliva ur min comfortzone.

VECKANS DET SÖG

Jag gillade ju inte att fylla år pga åldersnoja. Men nu har jag insett att det fullkomligt suger att gå från 25 till 26. Jag funderade nämligen på att åka hem till Gotland i helgen som kommer. Men nu måste jag, både på båten och flyget köpa en vuxenbiljett istället för ungdomsbiljett, och då blev det faktiskt omotiverbart dyrt för den korta stund det blir hemma. Det sög ju…!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin