VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Hela den här helgen har ju bara varit 10/10 helt enkelt. Jag och Wilma har haft det så bra man bara kan ha det. Hotell, massa god mat, långpromenad, godis och bara mys.

VECKANS SÄMSTA

Jag har haft noll och ingen motivation på jobbet. Då menar jag verkligen noll. Dessutom känns det som att allt har gått emot mig... Nej. Bara att ta nya tag helt enkelt.

VECKANS TRÄNING

Fördelen med att jag inte har haft någon arbetsmotivation är att jag har smitit hem tidigt dessa dagar, och vet ni vad jag har gjort då? Jo, jag har tagit tillfället i akt i gått på combat både i tisdags och onsdags. Lägg sen till lite gym, Barrys och ännu mer combat idag. Bra vecka helt enkelt.

VECKANS INSIKT

Ni ska få läsa mer om det imorgon, men jag har insett varför jag inte gillar min vardag. Jag har ju, som ni kanske vet, kommenterat det ett antal gånger men inte gjort något åt det. Största anledningen är att jag inte har vetat vad som är fel. But now I do. So stay tuned.

VECKANS NYSTART

På tal om insikten så har jag också en helt otrolig känsla och tagg på nystart. Det är en del av insikten så ni ska som sagt få höra mer om det imorgon. Men nu är det dags! Dags att må bra!

VECKANS GODASTE

Kan vi bara ta en liten stund för maten på Ellery? Eller förresten, om jag är helt ärlig så, absolut det var gott men inte wow, wow, wow. Vi konstaterade båda att vi inte riktigt är fin-mats-människor, haha. Men gott var det absolut. Frullen däremot - där snackar vi LIFE!! Kan nog vara den bästa hotell-frullen jag någonsin ätit. Mums, mums, mums!!

VECKANS SER FRAM EMOT

Jag insåg igår att jag har en massa kul inplanerat framöver. Så otroligt välbehövligt kan jag säga. Näst på tur är att vi på fredag har en stor Fastighetsbyrå-fest. Min första riktiga fest sedan corona kom in i våra liv. Hur sjukt?? Jag är både otroligt nervös och otroligt taggad på samma gång. Hur är det att inte ha 2 meters avstånd? Hur hälsar man på varandra? Vad har man på sig? I don't know!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin