VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Min familj. I tuffa tider inser man hur lyckligt lottad man är och jag är otroligt lyckligt lottad att vara född i en familj där vi älskar varandra, respekterar varandra och alltid (!) finns där för varandra.

VECKANS SÄMSTA

I torsdags somnade min älskade Farfar in. Lugnt och stilla. Livet helt enkelt.

VECKANS MONEY-WASTE

Nämen hörni, det här funkar inte längre. Det är inte rimligt hur mycket pengar jag lägger på småinköp och skräpsaker. Nog för att den där shaken efter passet är god, men det är inte rimligt att lägga 68 kronor på den. Inte när jag sen också går till ICA och köper 2 läsk, en nocco och en bar. Jag lägger alltså (minst) 100 kronor på småsnacks varje dag. Det är över 3000 kronor i månaden. Nej, skärpning och planering fröken Berlin!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

På fredag checkar jag och min lillasyster in på Ellery Beach Hotel. Nämen hör ni hur trevligt? Hon fick i födelsedagspresent av mig att vi skulle ta in på hotell en natt, bara hon och jag. Så nu kommer hon upp på fredag lunch, 15:00 checkar vi in och sen har vi full access till SPAt, får 3-rätters och sen hotellfrulle. Längtar! Och sen skall hon bo kvar hos mig hela helgen. LÄNGTAR!

VECKANS SÖNDAGS-PROJEKT

Beroende på hur mycket jag ska jobba idag är min tanke att jag ska ta mig till Åhlens City för att köpa gardinskenor och gardiner. Jag är dock lite nervös över att jag kommer köpa något som inte blir rätt. Jag vill liksom inte ha en vanlig stång utan en skena för att ha gardiner från tak till golv. Men samtidigt är jag nervös över att borra i taket, så jag hittade en skena som går att sätta i väggen. Frågan är bara: blir det då verkligen så som jag vill ha det? Önska mig stort lycka till!

VECKANS MATERIELLA

Det är egentligen lite löjligt. Men jag har börjat bli så lycklig av materiella ting. Ta bara det exemplet att jag nu sitter och äter min frulle ur en Mateus-skål, dricker kaffe (från min nya kapselmaskin) ur min Mateus-mugg och tittar på Nyhetsmorgon på min Apple-TV. Det får mig på något sätt att känna mig lyxig och i utsträckning lycklig.

VECKANS GODASTE

I torsdags hade vi AW på jobbet. En vänligt avslappnad sådan där rubriken var "AW med Pizza Bubbel och Öl". Så då testade jag (äntligen) pizzorna från Meno Male. Fantastiskt goda! Men igår gick jag och mina systrar till Creppan (Crêperi och logi), en restaurang som ursprungligen kommer från Visby men nu har öppnat i både Åre och Vasastan. Och MUMS säger jag bara! Jag har inte varit på den här tidigare och det var (sjukt nog) flera år sedan jag var på den hemma. Helt klart på tiden!

VECKANS DET TRODDE VI ALDRIG

Vet ni vad? Jag, Matilda Berlin, äger numera en dammsugare. Det är nästan lite stoppa pressarna-varning på den. Ni som följt mig ett tag vet att det värsta jag vet är att dammsuga. Mitt bästa köp någonsin var min robotdammsugare jag köpte för 6 (?) år sedan. Sedan dess har jag aldrig dammsugit. För 2 år sedan fick han dock gå i pension pga dåligt batteri och jag köpte istället en sopborste. Jag har alltså aldrig dammsugit min studentlägga eller min nya.
Jag hade faktiskt precis bestämt mig för att köpa en Dyson (hade presentkort) men så tömde vi Farfars rum varpå jag (efter väldigt snäll förhandling oss systrar emellan) fick hans. Woop woop! Så jag, Matilda Berlin, äger numera en dammsugare!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin