VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

JAG TOG MITT STORA MÅL OM ATT OMSÄTTA 2 MILJONER!!! Japp, det är så stort att det måste skrivas ut i versaler. Såå sjukt! Såå stort! Såå mycket lycka och stolthet över mig själv!

VECKANS SÄMSTA

Min torsdag, utan tvekan. Matlådor som smakar konstigt och toalett-kramande. Vi lämnar det där.

VECKANS UPDATE

Det kom ju faktiskt inte ut någon veckans lista förra söndagen så den här listan kommer att få bli en liten summery utav dom båda.

VECKANS CHILL

Ni kanske är emot det, men jag tycker det är jätteskönt att jag för första gången på snart 5 år (dvs nästintill från när jag startade min blogg) kan vara chill med att inte få upp ett inlägg på bloggen varje dag. Innan har det verkligen varit en total stress som konstant har hängt över mig. Jag har liksom ställt in fikor, stängt mig inne halva dagen eller legat uppe till 3 på natten bara för att skriva klart. Nu får det faktiskt bli lite som det blir istället. Målet är som alltid att få ut ett inlägg varje dag, men blir det inte så blir det helt enkelt inte.

VECKANS ÄNTLIGEN

Äntligen har jag min Apple TV på plats. LIVET säger jag bara! Efter att enbart levt på Netflix (den enda för-installerade appen på TVn) sedan jag köpte min TV kan jag nu se allt från Nyhetsmorgon till Bachelor till Lyxfällan och youtube. Älskar säger jag bara!

VECKANS DRYCK

Bubbel. Bubbel bubbel bubbel! Tar man 2 miljoner, och sen dessutom min årsbudget (vilken jag hade satt på 2,1 för att inte snubbla på målsnöret) så måste man ju dricka bubbel.

VECKANS JUSTE

Juste! Jag glömde helt att berätta det här, men jag var hos frisören i tisdags. För första gången på flera år tog jag ingen före- och efterbild. Och tyvärr blev jag inte helt nöjd heller. Därav har jag inte skrivit om det här. Det blev lite för rött/oranget/koppar-nyansigt (eller vad man ska säga). Så jag har för första gången (väldigt snällt) skrivit till dm och frågat om man kan göra något åt det. Det ligger verkligen inte i min natur att "klaga" så det känns så fel på något sätt. Är ni likadana? Eller är ni sånna som skickar tillbaka maten?

VECKANS BESTÄMT MIG FÖR

I min nästa lägenhet SKA det finnas en tvättmaskin. Efter att ha tillbringat hela gårdagskvällen nere i tvättstugan känner jag bara: Tack men nej tack. Inte mer.
Jag är uppväxt i villa med tvättmaskin, flyttade sen mellan 3 olika lägenheter med tvättmaskiner och sen till en studentlägga med tävttstuga där man mer eller min alltid kunde få tid + att jag bodde där under corona = jag kunde tvätta när som. Men nu när jag jobbar mycket, vill leva ett liv och bor i en lägenhet med en tvättstuga med få tvättider.
För många verkar diskmaskin vara the thing to have, men nej nej nej. För mig är det tvättmaskinen.

VECKANS FINASTE

Förra fredagen hade jag tillträde för Rindögatan 12. In på kontoret kommer min säljare med denna OTROLIGA blombukett. Förstår ni hur glad jag blev? Som jag skrev på insta så är jag och kommer alltid att förbli min största kritiker. Men om mina säljare tar sig både tanken, tiden och pengarna till att stanna till och köpa den (när det absolut inte, på något sätt, förväntas av dom) måste ju betyda att jag gjort något bra.

VECKANS TRÄNINGSVÄRK

Jag insåg igår att jag för tillfället haft träningsvärk i rumpan mer eller mindre varje dag i snart 2 veckor. Hur trevligt? Jag har ju försökt att lägga om min träning lite så det i kombination med nya releaser från Les Mills har resulterat i att jag uppenbarligen fått lite resultat. Mer av det tack!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin