VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Efter en liten svacka stillades min kontrakts-abstinens i onsdags. Efter en spännande dag med budgivnings-sms (bästa smsen man kan få, haha), många samtal fram och tillbaka, och till slut förhandling så hamnade vi vid kontraksbordet. Fler sånna kvällar tack!

VECKANS SÄMSTA

Jag har varit extremt trött den här veckan. Hade det varit så att jag hade en massa försäljningar på gång och det verkligen hade varit fullt ös medvetslös hade det varit försvarbart och känts "okej". Men nu är det bara sjukt irriterande. Om jag är såhär trött nu, hur kommer det då bli när det är riktig höst??

VECKANS LYCKOPILLER

Vad hade jag gjort utan mina fantastiska kollegor? Jag vet faktiskt inte. Nej, Lovisa och Rebecka förgyller verkligen alla mina dagar.

VECKANS BEHÖVER

Jag är i ett akut behov av att klippa mig. Mamma skulle ha toppat mig i somras men vi fick inte till det. Så nu är jag orolig för att frisören måste kapa mitt hår igen pga dess slitenhet. Dock är min favorit-frisör fullbokad. Så just nu är jag lite i ett mindset att jag hade kunnat drop in på första bästa helt random ställe jag kan hitta vilket känns lätt risky.

VECKANS SETT

Jag har den här veckan hittat en ny serie som jag sträck-sett. Squid game heter den och finns på Netflix. Den är lite sjuk, men samtidigt riktigt bra. Lite som en koreansk version av Hunger Games. Stort tips!

VECKANS WEED

Jag är rätt så säker på att någon av mina grannar på någon våning under mig är en enbeten Snoop Dog wanna be. Min soffa står nämligen bredvid mitt fönster och minst varannan kväll kommer det plötsligt en kraftig weed-doft som sen försvinner lika snabbt som den kom.

VECKANS FRUSTRATION

Jag är så fruktansvärt trött på kartonger. Jag börjar förstå Bianca Ingrosso som (till sina grannars förtret) ställer ut allt i trappuppgången och Tip Tappar bort det, och hade jag haft hennes bankkonto hade jag utan tvekan gjort detsamma. För min soppsorterings-station ligger 6-7 minuters promenad bort och är ett projekt att ta sig till med dessa h*lvetiska kartonger. Så nu är min hall (inget krydd) fylld med lådor.

VECKANS BESTÄLLT

På tal om kartonger, haha. Så det är bara att invänta nästa jättekartong att slänga. För i början av veckan beställde jag också ett nytt soffbord. Yay! Nytt matbord, nytt soffbord, ny rotting fåtölj och igår skickade jag ut nya offert-förfrågningar på målning. Sakta men säkert går det framåt.

VECKANS CRAVE

De senaste två veckorna har jag craveat sönder på köttbullar och till slut så stillades det begäret när jag i måndags var ute och åt på Paraden. Jag tänkte först ta tonfisken (tonfisksallad, poké bowl osv är ju riktiga Matilda-rätter) men så gjorde jag en helomvändning och körde på just köttbullarna.

VECKANS TAPPAT MIG SJÄLV?

Vem är jag numera? Jag är inte riktigt säker. Jag går mer och mer mot en ny Stockholms-version av mig själv kan man väl säga. En betydligt mer materialistisk, mindre snål och mer fixad Matilda. Något jag till viss del gillar. Däremot får jag lite av en identitetskris över det. Mitt gamla jag skulle ALDRIG köpa köttbullar för 200 kr. Eller överväga att köpa en designer väska. Eller betala någon för att fixa ögonbrynen. Men det är jag nu.
Är det okej att lämna den gamla delen bakom mig eller är det att tappa sitt ursprung och tappa sig själv?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin