VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag har emellanåt känt mig ordentligt ensam den här veckan. Men sen händer något och jag har blivit påmind om hur älskad jag faktiskt är och hur många otroliga människor jag har i mitt liv. Och det hörni - det är magiskt!

VECKANS SÄMSTA

En kombination av ångest kring jobb, ångest kring livet över lag och IBS och magkatarr. Igår när jag vaknade drabbades jag av båda två vilket är långt ifrån en trevlig kombo. Efter att katarrs-attacken (där jag ligger gråtandes i fosterställning i x antal timmar) fortsatte min mage att vara ballong-uppsvälld. Här nedan hade det redan börjat lägga sig.

VECKANS FÖDELSEDAGSBARN

Was me!! Matilda Berlin är nu hela 26 år gammal.

VECKANS LÄGENHET

Efter att jag i fredags hade mina vänner över kände jag att nu måste jag ta tag i nästa steg i lägenheten. Så efter ytterligare 5 timmar online beställde jag äntligen en rotting fåtölj. Kommer jag någonsin att sitta i den? Troligtvis inte. Men jag har suktat efter en så länge och äntligen fick jag tummen ur. Jag har också börjat kolla mer seriöst efter nytt soffbord och kommit fram till att jag ska sätta upp gardiner med. Så sakta men säkert går vi framåt.

VECKANS MEST IRRITERANDE

Jag har ju köpt min första TV ever. En smartTV för att jag skulle kunna hålla mig till att enbart streama. Jag köpte den begagnad så den har ändå ett par år på nacken. Problemet är att det är en LG som går på Android och jag är all through Apple och då den inte är ny så går det inte att lösa med appar eller liknande. Så jag måste hitta min appleTV. Och den ligger någonstans, i någon av lådorna som flyttgubbarna pressat in i det kaosiga, överfyllda förrådet... Kul. Så just nu lever jag på Netflix och inget annat.

VECKANS STÄLLE

Jag har ett nytt favoritställe här i Stockholm, och det är Spesso/Tetto. Känslan där är verkligen helt magisk! Lite som New York mitt i Stockholm. Det har hela sommaren stått på min lista att gå dit. Men först i förra veckan kom jag dit. Där blev jag kär. Så jag var där nu i måndags igen och jag känner inte att det är omöjligt att jag kommer att gå dit nu i veckan med.

VECKANS GODASTE

På min födelsedag åt jag så mycket gott. Lunchen kom från Le Östermalm. Där delade jag och min syster på en sallads- och en acaibowl. Mums! Kvällen tillbringades sedan tillsammans med Lovisa och Rebecka (mina kollegor) på en italiensk restaurang där jag åt en riktigt god tryffelpasta. Mums x2!

VECKANS TRÄNING

Jag har gått och blivit lite småkär i sånna där fruktansvärt jobbiga pass igen. Barry's är en stående punkt på fredagarna och numera även GRIT på lördagen. Även om min hjärna skriker NEEEJ! Don't do it! Förstår du hur jobbigt det är?? så finns det inget som slår känslan efter. Älska!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin