VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

I måndags skrev vi kontrakt på Birger Jarlsgatan 104N. Efter 14 visningar fick vi till slut ihop affären vilket gör mig så glad. Inte bara för att det gjorde att jag får vara ledig idag, utan framför allt för säljarens skull. Han är verkligen världens gulligaste, så att göra honom glad gör mig enormt lycklig.

VECKANS SÄMSTA

Jag är rädd att min dåliga hy från förra året är påväg tillbaka igen. Som ni kanske minns mådde jag verkligen skit av det så jag ber till alla världens gudar att det inte är fallet.

VECKANS COUNT DOWN

På tisdag smäller det. Matilda Berlin - 26 år. Not to big of a fan. Hade hellre stannat kvar som 25 eller än hellre faktiskt 24. Men men, that’s life. Bokstavligt talat. Så det ska firas. På tisdag ska vi ut och äta, och på fredag bubblas.

VECKANS BESKED

Den 29e släpps alla restriktioner. Vad känner vi om det? Å ena sidan älskar vi det. Som jag saknat att dansa på krogen osv. Men å andra sidan har jag panik. Jag är inte redo att vara så nära folk. Jag skakar ju inte ens hand eller sitter bredvid någon på bussen. Helt ärligt tycker jag att det är lite tidigt att släppa allt. Men vi får hoppas att dom har koll på vad dom gör helt enkelt.

VECKANS MATRÄTT

Jag är, som vi alla vet, en periodare av högsta rang. Hittar jag en maträtt jag gillar kan jag mer eller mindre leva på den. Och veckans maträtt är en egen version av Mahalos knivsöder. Dvs en nudelsallad med vego-stripes från salladsbaren, mango, picklad rödlök och en massa annat smarrigt.

VECKANS TRÄNING

Den här veckan har jag lyckats få till en massa fantastiska pass. I tisdags hann jag springa ifrån jobbet (bokstavligt talat) och in i BodyBalance-salen, onsdagen startades med BodyPump och både på fredagen och igår fick jag in GRIT-pass. Hur kul?? Enormt är svaret.

VECKANS ACHIEVEMENT

Igår lyckades jag få en massa gjort här hemma. Bortsett från att vika tvätten och bädda rent (vilket är stort i sig) så satte jag upp mon skohylla på väggen (dvs borrade, pluggade, skruvade och höll på - by myself #löjligtstolt) och framför allt målade om i hallen. När jag flyttade in hade jag ont om tid så jag prioriterade det stora rummet och tänkte att hallen tar jag lite snabbt sen. Jag känner dock mig själv så det absolut troligaste är att jag inte hade gjort det förens jag skulle flytta. Men jag fick ett infall, checkade lager 1 igår och ska ta lager 2 idag. Heja mig!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin