VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Gotland! Vi på kontoret har ju varit nere på ön mellan onsdag till lördag och det har verkligen varit helt fantastiskt!

VECKANS SÄMSTA

Jag har en ordentlig VECKANS SÄMSTA. Dock är den faktiskt privat och något som är enbart för mig. Men ja, det suger lite granna.

VECKANS HAR SAKNAT

Som jag saknat att flyga. Lyckan att se solen ovanför molnen, husen små liksom i en låtsasvärld och bilköer lysa upp vägarna i mörkret = total lycka i mitt hjärta.

VECKANS HJÄLTE

Igår skrev Lisa i våran gruppchatt och frågade om någon ville komma och hänga med henne på hennes kontor. Jag svarade att jag var på Gotland och rätt direkt efteråt skrev Elin att hon var på Ikea.
Jag har behövt en till låda till min garderob och dumt nog har det inte gått att beställa den utan man måste åka till Ikea och köpa den. Snabbt som attan skriver jag till henne och frågar om hon kan köpa en. I samma sekund håller jag på att boarda planet tillbaka till Stockholm, så när jag inte får något svar skickar jag en screenshot på vad jag behöver och håller tummarna innan jag slår om till flygplansläge.
När jag sen slår på telefonen ser jag meddelandena:
- Vi har redan åkt.
- Äsch, vi vänder om och köper den.
- Klart!

Hör ni vilken hjälte?? Dessutom skrev Elin på kvällen och frågade om hon inte skulle komma förbi med den när hon ändå skulle gå en promenad. BÄSTA!

VECKANS BESVIKELSE

Vilken besvikelse det är att gå ut...! I fredags hade vi bord på Munken. Jag såg verkligen fram emot att få visa mitt favo-uteställe hemma på ön. Men att gå ut, bara få sitta vid sitt bord, inte få dansa, inte få gå runt och hälsa på folk. Nej, så tråkigt!

VECKANS VILL BOKA

Jag börjar redan nu känna mig så fruktansvärt torr, grådassig och tråkig. Igår satt jag och googleade ansiktsbehandling Stockholm, jag skall snart klippa mig, jag hade verkligen behövt boka en pedi (inte för att jag någonsin tagit en eller tycker att de pengarna är värda det) osv. Jag skulle verkligen vilja boka alla slags behandlingar man kan. Men nej, riktigt där är inte ekonomin haha.

VECKANS GODASTE

Nämen hörni, vi har ätit så mycket gott på resan. Jag skall visa er. Men något som igår slog typ allt var pannkakor med jordgubbssylt och vispgrädde. Egentligen tänkte jag skriva hotellfrulle, för dra mig baklänges vad gott. Men pannkakan var något speciellt.

VECKANS BALANS

Vet ni vad något av det bästa med resan varit? Eller kanske mer en (egentligen inte) oväntad bieffekt? Min mage har mått så bra. As you know krånglar min mage fram och tillbaka, och under det senaste året har den varit väldigt uppblåst, uppsvälld och rent krasst obekväm. Jag vet ju själv till viss del vad det beror på men ändå inte fått någon bra lösning på det. Klipp till att jag nu under dessa dagar ätit väldigt regelbundet, ätit mycket bra råvaror med bra näringsinnehåll, ätit väldigt varierat och inte tryckt en massa snacks på varesig eftermiddagen eller vid läggdags. Det i kombination med att jag också tränat lite mer styrka och inte varit så stillasittande, gjorde att jag i lördags vaknade med en lugn och nästintill platt mage. Den känslan var verkligen magisk. Kan jag nu bara, på något j*kla sätt, banka in dessa rutiner i min lilla skalle så hade jag mått så mycket bättre. Mer mat, mer näring, mer balans och energi.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin