VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att jag är fullvaccinerad. Äntligen säger jag bara.

VECKANS SÄMSTA

So freaking close… I onsdags skulle jag skriva kontrakt på en lägenhet jag jobbat med ett tag nu. Jag hade förhandlat allt. Köpare på rätt nivå, säljare redo, allt klart. Bortsett från en enda liten detalj - köparen fick inte sitt lånelöfte. Jag tillbringade hela dagen med att skicka honom till olika banker, bistå med information och helt enkelt gå runt med tummarna hårt hållna. Men nej, det gick inte vägen.

VECKANS TACKSAM

Den här veckan har jag insett hur tacksam jag är. Tacksam över mina fantastiska kollegor ☝🏼 (vad jag hade gjort utan dom vet jag inte). Tacksam över mina fantastiska föräldrar (vad jag hade gjort utan dom vet jag verkligen inte). Tacksam över mina vänner, mitt liv i Stockholm, min lägenhet och så mycket mer. Tack!

VECKANS LÄGGA

Igår fick jag en massa gjort i lägenheten. Pappa kom hit och hjälpte mig sätta upp en hylla i badrummet som krånglat, jag satte själv upp ett par andra hyllor, sågade till och installerade en av lådorna till garderoben, fixade ett par hyllplan mm. Dessutom sålde jag mitt matbord i fredag, så snart börjar det här faktiskt likna en riktigt lägenhet. Ihhh!

VECKANS SER FRAM EMOT

På onsdag åker jag faktiskt till Gotland. Som jag längtar!! Jag åker dock inte hem utan dit med kontoret vilket ska bli otroligt kul. Vi kommer göra en massa grejer som jag inte brukar göra. Blanda annat ska vi bo på Grå gåsen (ni vet stället där dom spelar in Så mycket bättre). Hur kul??

VECKANS BALANS

As you know jobbar jag hårt på att hitta balans i vardagen. Balans gällande allt. Men framför allt är det kanske kosten jag måste jobba mest på just nu, och hur har det då gått? Jo, jag har faktiskt ätit middag (dvs mat och inte bara glass/fil/flingor/snacks) nästan varje kväll och jag märker verkligen skillnad dagarna jag gör det. Så nu gäller det bara att ta tag i det till 100%. Let’s!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin