VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att jag fortsätter leva livet trots att jag är tillbaka på jobbet. I höstas gjorde jag inget mer än att vakna, träna, jobba, gå hem igen. Jag mådde skit. De senaste veckorna däremot har varit fyllda med både det ena och det andra roliga, och jag fullkomligt älskar det. Så mer påhitt och planer åt folket!

VECKANS SÄMSTA

Jag identifierar mig själv alldeles för mycket med mitt jobb. Eller snarare lägger jag kanske för mycket av mitt hjärta i jobbet. Ta bara den här veckan som exempel. I måndags skrev jag kontrakt och var lycklig som bara den. Klipp till resten av veckan där jag gått runt med en stor klump i magen bara för att jag inte har några bokade på en visning jag har och en lägenhet som visat sig vara lite svårsåld. Jag vill inget annat än att ge säljaren en fantastisk försäljning. Självklart för att det är mitt jobb, men till störst del för att jag vill göra honom lycklig. Och att inte lyckas göra det ger mig en konstant klump i magen. Det kommer säkert, men än så länge kan jag inte separera mig från min jobb-identitet.

VECKANS GODASTE

Ibland undrar jag vem jag gått och blivit. Backa ett år så åt jag restaurang-mat kanske en gång i månaden. Den här veckan har det plötsligt blivit 4 gånger. Och det är inte bara den här veckan, utan nu är det minst en måltid var sjunde dag. Hör ni hur sjukt? Plötsligt är det så mycket svårare att välja ut veckans godaste. Jag kan ju dock inte klaga på tårtan från Tösses som vi åt i måndags. Mums!

VECKANS KÖP

Efter cirka oändligt många timmar sökandes på ”runt matbord” har jag till slut lagt en beställning på ett. Wohoo! Och efter många år med enbart vita möbler (guu vad mitt ex hatade det, haha! För att inte tala om mina föräldrar) har jag, tro det eller ej, gått tillbaka till trä. En vän tipsade om ett i valnöt som var helt otroligt fint, men jag vågade inte gå riktigt så mörkt. Ett tag litade det åt ljus björk men nu blev det till slut ek. Jag måste erkänna att jag är sjukt nervös.

VECKANS NYA FAVORITSTÄLLET

För att fortsätta på spåret med att unna mig ute-mat har jag också börjat unna mig lite härligare fikor. År 1-2 på KTH var det enbart hemma-kaffe som gällde. År 3 blev jag stammis på Espresso House. Nu har jag uppgraderat och mitt nya favoställe är Butiken på Nybrogatan (Villa Dagmar). Så himla mysig stämning. Dock kostade min islatte 65 kr och jag har för mig att bryggkaffen kostar 40, så allt för många besök blir det nog inte, hehe.

VECKANS FÖRSTA GÅNGEN PÅ EVIGHETER

Vet ni vad jag gjorde i onsdags? Jo, jag var på bio för första gången på en evighet. Vad var det? 3 år sedan? 4? Jag visste knappt att dom hade öppnat igen, men så blev jag överraskad och bjuden och det var verkligen så kul. Fasen vad man inser att man saknat allt sådant som man tidigare tog för givet.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin