VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Stockholm!! Nämen jag är så kär i den här staden! Som jag skrev i början i veckan så går jag runt på gatorna och fånler för mig själv. Tänk att jag bor här! Och tänk att jag fullkomligt älskar det!

VECKANS SÄMSTA

Även om det har varit kul så har veckans fullsmockade schema gjort att jag inte hunnit landa. Min lägenhet är kaos med saker överallt, den är skitig för att jag inte hunnit städa, jag har inte hunnit köpa saker jag verkligen behöver (bland annat kan jag inte duscha hemma för att det saknas saker, utan måste springa bort till SATS för det) och jag har liksom ingen koll på mig själv haha. Och ed både fest igår och visningar idag kommer det nog först bli till helgen som jag hinner ta tag i det.

VECKANS GODASTE

Godaste eller ätit mest? Haha! I fredags gick jag och ett par kollegor ut och åt lunch på Klang (man får väl försöka se fördelarna i att jag inte har ordning på mitt liv och inte har fixat matlådor). Gott var det, men inte wow. Det jag däremot har ätit mest är filmjölk toppat med proteinpulver (chokladboll) och granola. Mums mums mums!

VECKANS MÄKLARE

Vilken j*kla kickstart efter semestern! 2 sålda lägenheter första dagen, 3 nya uppdragsavtal, ett par bokade möten, 2 vinster i en utmaning på jobbet (locka mig med en flaska bubbel och ett presentkort på NK så kör jag tydligen järnet) och inte minst, fått träffa mina fantastiska kollegor. Jag är sååå taggad på den här hösten!!

VECKANS SAKNAR

Jag har cirka noll inspiration till att fota, och det gör mig verkligen ledsen. Det tyder på att jag känner mig oinspirerad överlag - vilket jag också gör. Jag skriver väldigt lite här, postar nästan inget på insta, känner bara blahaa... Det måste vi få lite ändring på!

VECKANS RIMLIGA

I torsdags var jag på Bodypump för första gången på cirka en evighet. Detta iförd croptop. Under passet ser jag på instruktören, tillbaka på mina inte-längre-synliga abs, och konstaterar att det är ändå rätt så väldigt snyggt med muskler. Dags att ta tag i det! Klipp till 20 minuter senare när jag står på ICA, pratar med en vän i telefon och frågar om det är okej att äta glass till middag - för andra kvällen i rad. Rimligt Matilda... Haha!

VECKANS FÖDELSEDAGSBARN

Igår fyllde Lisa år, vilket firades med poolparty. Och det hörni, det var SÅ kul! De senaste åren (#corona) har jag druckit extremt lite. Ett ”glas ute” här och där under sommar halvåret absolut, men nästintill inga riktiga firanden och fyllor. Det har liksom inte känts rätt eller ”värt det”. Men igår blev det då både 1, 2 och 3 glas bubbel, det blev fuldans och skrålsång till Carola. Som jag har sakna’t!

VECKANS SER FRAM EMOT

Inte i veckan som kommer, men den efter det kommer vi äntligen att kunna fira lite med jobbet. Dom har bokat hela TAK för oss på innerstadskontoren för en kick off. Om jag är taggad? Hell yes!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin