VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Copy paste på förra veckans: Semester!! ’nuf said!

VECKANS SÄMSTA

Att semestern är över. Jag hade så gärna stannat en vecka till på min älskade ö. Eller varför inte hänga i Stockholm utan en enda tid att passa? Men men, nu är det dags. 05:45 ringde klockan...

VECKANS ROADTRIPANDE

Det har åkts både norr ut, söder ut och öster ut. Jag hade ju som mål att turista min egna ö och det kan jag verkligen sätta ett stort check på.

VECKANS MÄKLARE

Semestern är över och jag är back in business. I helgen publicerade jag 3 lägenheter på Hemnet och redan idag skall jag visa en utav dom. Inte för att jag på något sätt tror det, men hur trevligt hade det inte varit att skriva kontrakt samma dag man kommer tillbaka från semestern?

VECKANS SÅR

Aj, aj, aj säger jag bara. Redan första dagen jag var hemma fick jag någon slags skavsår på ryggen från mina shorts. En vecka senare fick jag två till (stora ena) från min sportBH. Dessa har inte läkt än. Dessutom blev det första (från shortsen) betydligt värre efter min löptur igår. Jag som alltid trott att jag haft bra läk-kött, men tydligen inte...

VECKANS BESÖK

Ingen har väl missat att @isabylund kom och hälsade på mig? Vi fick ett par rent ut sagt fantastiska dagar. Och dessutom fick jag ett litet avbrott från min semester-lunk och ”tvingades” att hitta på saker. Underbart säger jag bara!

VECKANS SHOPPING

Om jag har shoppat?? Minst sagt! Vad har jag köpt? Jo, mat. En massa. Jag besökte 4 olika matbutiker igår + hämtade ut ett stort paket från matsmart. Då jag ju faktiskt bara bott i lägenheten i en enda vecka och därefter varit bortrest i 2,5 var både kyl och skafferi tomma. Men nu börjar det se väldigt trevligt ut kan jag säga.

VECKANS VEM ÄR JAG ENS?

Jag, Matilda Berlin, älskar att snooza. Vem är jag ens? Jag skäms över att säga det. Här har jag förespråkat att det är djävulens påfund och plötsligt gör jag det själv. Men så är det tydligen nu. Jag sätter larm mellan 06-07 varje morgon för att sedan kunna snooza till 9-tiden. Och ja, jag älskar't!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin