VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Semester!! ’nuf said!

VECKANS SÄMSTA

Det här med att verkligen koppla bort och vara ledig på semestern... Jag har kommit fram till att jag nog inte kommer att kunna vara 100% ledig så länge jag jobbar med det jag gör. Ska bli spännande att se hur jag löser det med tidsskillnad när jag faktiskt reser utomlands igen, haha. Det jag däremot behöver, och kommer lära mig längre fram, är att vara effektiv så att jag kan hitta en balans i att jobba och vara ledig istället för att känna jobb hänga över mig.

VECKANS GODASTE

Förklara för mig hur jag skall kunna välja en enda godaste? Jag har ätit allt från Libanesiskt, till en löjligt dyr våffla, en fantastisk sommarskål, rökta räkor och en massa hemlagad mat. Livet hörni! Men ska jag säga det jag ätit mest utav och kanske också klassa som veckans godaste så är det (löjligt nog?) flingor. För att vara mer exakt: chrunchy.

VECKANS HATAR

Varför är det alltid så j*kla svårt att hitta en restaurang att gå på när man vill gå ut och äta? Jag kan på riktigt tillbringa flera timmar på google, insta, i maps osv bara för att hitta ett ställe jag vill besöka. När jag går ut och äter så pass sällan som jag gör så är det lite som att jag vill att varje måltid verkligen skall vara "värd". Förstår ni vad jag menar?

VECKANS BLEKFIS

Alternativt årets? Nej men blekare person får ni leta efter. I vanliga fall håller jag mina få pigment up to date med utlandsresor jämt utspridda över året, men pga corona har min kropp knappt sett solen på 2 år. Det räckte med 20 minuter i solstolen för att vara mer rosa än en nyfödd griskulting (inte för att jag vet hur en sådan ser ut, men ni förstår poängen). Mitt mål om att inte bränna mig eller få några linjer hoppade ut genom fönstret innan jag ens klätt av mig.

VECKANS BÄSTA SMS

Det här kan ju vara det bästa jag sett på länge. På tisdag kommer alltså @isabylund och hälsar på mig. Vi ska göra min älskade ö tillsammans och jag är så taggad!

VECKANS SETT

Jag har hittat en ny serie jag är helt och 100% hooked på. Det är till och med den nivån att jag ligger och aktivt kollar (dvs inte scrollar på mobilen eller liknande, vilket jag alltid annars gör) hela avsnitt när jag ska sova. Den heter The good doctor och finns på Netflix. Den handlar om Doctor Shaun Murphy, en kirurg med autism. Hela serien i sig är lite som Grey's Anathomy light och har viss igenkänningsfaktor för min aspiga sida. Gillar't!

VECKANS VEM ÄR JAG ENS?

Jag, Matilda Berlin, älskar att snooza. Vem är jag ens? Jag skäms över att säga det. Här har jag förespråkat att det är djävulens påfund och plötsligt gör jag det själv. Men så är det tydligen nu. Jag sätter larm mellan 06-07 varje morgon för att sedan kunna snooza till 9-tiden. Och ja, jag älskar't!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin