VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Min (!) lägenhet! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har köpt den, själv. Jag är helt förälskad i denna lilla lägenhet. Eller egentligen snarare i vad den kommer bli när den är i ordning. Men läget, närheten till allt, livet den kommer medföra = LYCKA!

VECKANS SÄMSTA

Hmmm... Den här veckan har det faktiskt varit väldigt svårt att komma på något (hur härligt?). Efter att ha grävt ordentligt djupt har jag kommit fram till att det måste vara det här med att jag är alldeles för dålig på att släppa jobbet under semestern. En vecka i av tre (vilket jag för den delen också har panik över) och jag har inte haft en enda dag där jag inte jobbat aktivt. Samtidigt har jag mer eller mindre bara mig själv att skylla. Men ni fattar.

VECKANS OBSESSION

Is-latte. Just nu lever jag för skiten. Jag vill helt ärligt in kolla på mina kontoutdrag gällande vad jag lagt på det under den senaste veckan.

VECKANS SPRÄCKTA BUDGET

Som sagt, jag har lagt en hel del pengar på is-latte och en massa annat onödigt under de senaste dagarna. I vanliga fall skulle jag få total panik när jag börjar tänka på det. Men just nu är jag mittemellan mina två banker (byter från en till en annan). Det i kombination med att jag skall göra upp med mina föräldrar gällande en del gör att jag inte har något grepp alls om min ekonomi just nu.
Å ena sidan är det jätteskönt för jag har absolut ingen som helst ångest och kan unna mig allt jag önskar just nu.
Å andra sidan är det JÄTTEDÅLIGT för just nu går jag verkligen loss och det har jag inte råd med nu när jag både har och fortfarande ska renovera min lägenhet.

VECKANS BEHÖVER

... uppdatera min sommargarderob. Jag har inte köpt något nytt (bortsett från lite jobbkläder) på hela vårkanten och har absolut inget att ha på mig. Eller okej, jag har väldigt mycket kläder. Men jag har inget jag känner mig snygg i. Ni vet hur allt liksom bara har blivit slit-och-släng-outfits. Jag behöver något nytt. Frågan är bara: Är det ens värt det eller är jag så snart tillbaka i jobbkläder och dessutom med höstväder inkommande?

VECKANS FIRST TIMER

I onsdags åkte jag VOI för första gången ever. Eller VOI och VOI, det var en Bolt för att vara exakt. Och åkte och åkte, jag gick brevid den med en stadig hand på styret och den andra ovanpå lådorna. Jag gasade alltså inte ens, haha!

Storyn bakom: Jag köpte ett par lådor till min garderob på Facebook market. De fanns en 15 minuters promenad från min lägenhet. Perfekt! Enda problemet när jag kommer dit är att jag inser att det kommer va alldeles för tungt för mig att bära helt själv enkel väg hem. Dessutom är det typ årets varmaste dag, så jag hade halvt dött.
Option 1: att ta hälften av lådorna, gå hem, gå tillbaka, hämta den sista och sen gå hem igen. Det hade dock medfört att ett litet projekt plötsligt skulle ta cirka 1,5 timme och jag var redan stressad som det var.
Option 2, som dök upp i mitt huvud när jag såg sparkcyklarna stå där på andra sidan gatan: att ta en VOI för första gången ever. Alla sätt är bra förutom dom dåliga, eller vad är det nu man säger?

VECKANS BACK AT IT

Efter ett alldeles för långt uppehåll var jag på min första dejt sedan Februari. Det var också den kortaste dejten jag någonsin varit på, haha! Inte för att det var en dålig en, tvärtom var den väldigt trevlig. Nej, han skulle med ett tåg. Så vi möttes på Vete-Katten när den öppnade vid 07:30 och sedan var han tvungen att gå vid 08:00.
Men men, I'm back hunny!

VECKANS LOGIK

I förrgår förmiddag kände jag att "Nej Matilda Berlin, nu är det dags att bli fit igen." Klipp till att jag 3 timmar senare äter ett helt paket Ballerina, tre glassar och en kanelbulle. Hahaha, logiken på det. Men vet ni vad? Det var fantastiskt gott och satt precis där det skulle.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin