VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Nu är det äntligen klart! Jag tillbaka till Lappis och göra det sista idag, men efter det är det ett avslutat kapitel. Numera bor jag i min alldeles egna lägenhet på Kungsholmen - och jag ÄLSKAR det!

VECKANS SÄMSTA

Lika mycket som det varit veckans bästa har flytten också varit veckans sämsta. Fy f*n vilket H*LVETE det varit.

VECKANS GODASTE

Jag måste säga att den där första måltiden i läggan var helt otrolig. Jag beställde faktiskt från Uber Eats (eller var det foodora?), vilket jag gjort max 1 gång per år sedan jag flyttade hit. Lyx kallas det i min värld, haha! Men så åt jag en helt otrolig lunch på Beirut café i torsdags. Kommer att komma upp tips på den senare, so stay tuned!

VECKANS MIA

De senaste dagarna har jag, som ni kanske märkt, varit helt och hållet försvunnen från alla sociala medier. Det inkluderar DMs, meddelanden och allt annat. Den här flytten har varit ett betydligt större ångestmoment än jag räknat med och jag var helt enkelt tvungen att checka ut för att inte gå under.

VECKANS SEMESTER

Juste ja, jag gick ju på semester i fredags. Woop woop! Eller? Precis när jag skulle stänga ned datorn och gå ringde det på växeln. Ett sista samtal kan jag väl ta, tänkte jag. "Hej, jag tänkte att jag skulle vilja sälja. Kan ni hjälpa mig med det?". Inget jag säger nej till direkt, så på måndag ska jag på möte i alla fall, haha!

VECKANS TREVLIGA BIEFFETKT

Igår gick jag till ICA för att handla "på riktigt" för första gången och det var verkligen så trevligt! Till skillnad från mitt lilla student-ICA med litet utbud och rätt höga priser (klagar dock inte, för det gör sig verkligen b ra där ute) har detta ICA ett enormt brett utbud. Bara på mjölhyllan hade jag kunnat fastnat i timmar med beslutsångest om jag skulle köpt just mjöl. Fanns det 37 olika sorter?
Men det fick mig att bli så inspirerad till att börja äta bra/näringsrikt/nyttigt/varierat/hur man nu vill definiera det. Frukt, gryner, bär, osv osv. Älskar't!

VECKANS MÅSTE

Jag MÅSTE göra mina naglar. Vi snackar snart en cm utväxt. Det ser verkligen ut som skit, haha! Jag hade nog faktiskt behövt göra dem för 3 veckor sedan, men tid har inte funnits. Så det är utan tvekan ett måste nu.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin