VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

I tisdags fick jag dom! Nycklarna till MIN lägenhet. Hör ni? Min!

VECKANS SÄMSTA

Det här med att det ALLTID ska vara saker som krånglar när man bygger/renoverar. Varför kan det inte bara va så enkelt som det verkar? Planen var ju att vi skulle bli klara redan i torsdags eftermiddags, men det hände då inte.

VECKANS DREAM TEAM

Mina älskade föräldrar! Och så jag såklart. Som vi jobbat tillsammans dessa dagar - sånt otroligt dream team!

VECKANS OUTFITS

Har på riktigt varit tre stycken:

1. När jag försökt se lite vettig ut (på båten i måndags och på jobbet) har det varit svarta höga shorts och en beige blus.

2. 95% av tiden har det varit renoveringskläder = svarta träningsshorts och vit t-shirt.

3. Träningskläder, i form av samma shorts som ovan och en sportBH från I Can I Will.

VECKANS LIFE HACK

Varför har jag aldrig tidigare skruvat IKEA-möbler med skruvdragare? Jag har alltid använt mejsel vilket oftast resulterar i blåsor på hela händerna. Men med en skruvdragare däremot. Pew, pew, pew - done! Älskar’t! Note tho’: man ska tydligen ta det väldigt försiktigt då spånskiva och skruvdragare kan sluta illa. Just a heads up.

VECKANS BEN

Kombinationen av renovering under tidspress, en totalyta om 27 kvadrat och att vara allmänt klumpig har gett mig de optimala sommarbenen. Not. Just nu är jag utan tvekan Sveriges ansikte utåt för blåmärken.

VECKANS MÄKLAR-LIFE

Den här veckan har jag, som ni förstår, tagit semester. Eller snarare halv-semester. Måndags jobbade jag hemifrån på Gotland, tis-tors fotade jag en lägenhet, svarade på samtal och sms från bygget mm. Fredagen var jag tvungen att jobba på kontoret då jag hade ett par tillträden och ett par möten. Under den tiden lyckades jag få kontakt med en (vad hon trodde) framtida säljare, pussla ihop hennes lägenhet med ett par spekulanter, visa lägenheten på fredag morgon och skriva kontrakt på den egter lunch.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh, förstår verkligen din ”veckans bästa”, det måste vara en underbar känsla att äntligen få nycklarna! Stor kram på dig och ha en fin söndag! 💗
nouw.com/hannakarlzzon
svullo
svullo,

Dom där IKEA möblerna är ju som dom är, inte min favorit precis med allt skruvande vändande och vridande men nu får man ju skruva ihop allt själv oavsett var man än köper det så en skruvdragare är ju som du säger underbart då 👍

nouw.com/svullo

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin