VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Gotland, Gotland, Gotland! Det har verkligen varit helt fantastiskt att få lämna mitt älskade Stockholm för ett par dagar. Att helt enkelt bara ta en total-break från allt vad mitt liv där uppe heter, komma hem och bara landa i lugnet. Och bäst av allt - jag får snart göra det igen.

VECKANS SÄMSTA

Att flytta... Och nu har jag fortfarande inte flyttat. Men hela grejen med att packa, planera osv osv. De senaste dagarna har jag insett att det har hängt över mig som ett stressmoment utan att jag ens vetat om det. Så det jag räknar ned till just nu är dagen då alla mina lådor och kartonger står på plats i läggan på andra sidan Stockholm. Då kommer jag att kunna pusta ut.

VECKANS FÖRSTA DOPP

Eller rättare sagt: ÅRETS FÖRSTA DOPP. Efter att ha checkat en riktig lång löprunda fick jag feeling och stannade till vid piren på Norder strand, sparkade av mig skorna och hoppade rakt i. Med kläder på och allt. Jag hade förväntat mig att det skulle vara svinkallt, men det var nästintill skönt. Något långdopp blev det dock inte. Ett par simtag senare tog jag löpskorna i handen och traskade droppandes hem.

VECKANS SJUKASTE INSIKT

Insikten av att jag inte kramat min älskade Mormor på över ett år var (och fortfarande är) brutal. Men i förrgår insåg jag att jag inte heller har kramat min älskade lillasyster Wilma på snart 1 helt år (!). Hör ni hur sjukt det är?? Hon har verkligen tyckt att hela corona-grejen är jättejobbig och har därför inte velat komma i närheten av mig (som Stockholmare) när jag varit hemma. Aj vad det högg i hjärtat när jag insåg det.

VECKANS VUXEN-POÄNG

... och almost en oupsi. Jag insåg att det här elavtal kan vara bra att ha tecknat när man flyttar in i en ny lägenhet. Speciellt när man skall dra igång en renovering med sågar, slipmaskiner och allt vad det heter. Så igår tillbringade jag hela eftermiddagen med att försöka hitta anläggnings-id, koppla på mig på elnätet och jämföra elavtal. Allt är nu signat och klart, så nu håller jag bara tummarna för att jag hann göra det i tid. Fingers crossed!

VECKANS TRÄNING

Jag fullkomligt älskar att jag skriver det här med en brutal träningsvärk i både skulderblad, axlar och biceps. Underbart! Den här veckan har jag lagt om min träning. Jag har insett att det är något jag måste göra för att få några resultat. Så början av veckan (när jag hade gym) körde jag brutala cirklar och EMOMs följt av att jag här hemma sprungit härliga löpturer och kört BodyCombat för första gången på en månad (därav träningsvärken). Let's keep it up och se om jag äntligen kan få de resultaten jag vill.

VECKANS MÄKLAR-LIFE

Birger Jarlsgatan 104 I: Publicerad på Hemnet tisdags kväll, intressenter som ringde onsdag eftermiddag, köpare klar onsdag kväll (under tiden jag sitter på pendel och båt), kontrakt skrivet torsdag 07:15 under tiden som jag dricker morgonkaffe på Gotland. Woop woop! Och shoutout till min kollega Alex som ställde upp och höll skrivningen.

VECKANS GODASTE

Kan jag få summera det med "Sommarmat"? Herre vad mycket gott jag ätit de här senaste dagarna. Det har varit grillat, traditionell midsommarmat, rökta räkor, vattenmelonsallad, jordgubbstårta och så vidare och så vidare. Om någon undrar så kan jag säga att ja, jag har levt livet.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,
Hannas krypin,

Tänkte direkt när jag såg dina badbilder att det måste vara Norderstrand. Yes, jag har varit många gånger på Gotland nu och hittar nästan som i min egen ficka....

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin