VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Det känns så sorgligt att skriva det, men veckans bästa är faktiskt att den är över. Inte för att det har varit en dålig vecka på något sätt utan helt enkelt för att det betyder att vi nu är såååå nära Gotland. Om jag längtar dit? Hell yes!

VECKANS SÄMSTA

Ni vet hur jag brukar förespråka att mitt hem måste vara städat för att det skall vara städat och lugnt i mitt huvud? Well, just nu är både läggan och mitt huvud det motsatta.
Vidare har jag alltid varit så lycklig över att den här lägenheten aldrig har haft några kryp i den. Inga spindlar, inga flygfän, inget. Men nu när min balkongdörr är öppen 24/7 (det är såååå varmt) och jag inte har tagit ut soporna på över en vecka (I know, vidrigt) är det flugor överallt. Jag skojar inte när jag säger att jag sm ällde 25 stycken "riktiga flugor" igår och utöver dom har jag cirka en miljon små bananflugor som både dras till skiten men också mina gula väggar. SÅ VIDRIGT!

VECKANS FÖDELSEDAGSBARN

Igår fyllde hon år. Min ledstjärna här i livet. Hon som trots att hon är två år yngre än mig, förklarar och tolkar hela världen för mig när jag inte förstår. Och jag fick inte vara med och fira min älskade syster på hennes dag... Som hon ska firas när jag kommer hem!

VECKANS VILL

Nu är jag trött på att vara trött. Trött på att inte känna mig som mig själv. Trött. Punkt. Nu vill jag hitta tillbaka till att må bra och det kommer vara mitt fokus och prioritet. Efter flytten dvs. Då kommer jag unna mig tiden till att göra det jag vill och inget annat. Dags att må bra!

VECKAN MEST IRRITERANDE

2 gånger, inte bara en, har jag den här veckan fastnat med mina byxor i olika slags skruvar och rivit hål i dom. Och det har heller inte varit vilka byxor som helst utan riktiga favoriter. Första gången var det mina älskade I can I will tights som fastnade i Megaformern och andra gången mina favorit träningsshorts som fastnade i en skruv i dörren när jag skulle gå igenom med en låda. Gaaaah!

VECKANS INSIKT

Jag HATAR att packa, om det så är inför en veckas semester. Förstå då hur mycket jag hatar det här med att flytta. Jag har insett att det här med att flytta är lite som att föda barn. Man får ett ca datum det kommer ske, man längtar och ser fram emot det, ju mer man närmar sig desto smärtsammare blir det, dagen D är lite av ett h*lvete, lyckan efteråt är total och därefter glömmer man hur illa det var och börjar snart längta efter nästa om ett par år.

VECKANS SETT

Eller snarare HELGENS SETT är en massa gamla favorit-filmer. Jag är en sån som älskar att ha igång en film eller serie när jag flänger runt i läggan. Men då jag inte har någon TV måste det vara något jag har sett så pass att jag hänger med utan att kolla. Därav har gamla favosar rillat. Allt från She’s the man, till Hotel Transylvanien, till Eurotrip till American Pie (<— ingen favorit, bara klassiker) osv osv. Älska!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,

Mysigt med gamla filmer!

nouw.com/matildaogren
Frulindhamn
Frulindhamn,

Efter att ha flyttat 20 gånger glömmer jag inte längre hur vidrigt det är 😂 jag haaaatar deeeet!!

nouw.com/frulindhamn
Anngelic
Anngelic,

Åh vad är det för härlig drink?

nouw.com/anngelic

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin