VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Ruddammsbacken 28 blev såld! Det har verkligen varit en historia i sig med jag vet inte hur många vändor och motgångar. Men till slut så!

VECKANS SÄMSTA

Jag känner mig så fruktansvärt oinspirerad. Jag har inget att skriva om, jag har inget jag vill ta bilder på, jag har inget som får mig att gå igång.

VECKANS LÄRT MIG ÄTA

As you know är jag en person som alltid smakar, oavsett vad det är. För en dag gillar man plötsligt något man tidigare hatat. Om någon undrar så äter jag sedan i fredags oliver.

VECKANS ANDRA ÄNDRAT ÅSIKT

Jag har alltid hatat åska. Jag vet inte varför, men det tar mig lite emot att säga att jag faktiskt börjar gilla det med. Helt ärligt är jag lite besviken över gårdagen. Klart.se sa regn och åska, och jag satt i soffan redo att mysa mig igenom det. Men allt jag fick var en kort regnskur och en enda liten åsk-knall.

VECKANS VUXEN-STATUS

Vet ni hur mycket det är som skall göras inför en flytt? Jag tillbringade stor del av dagen igår framför datorn med att kolla el-avtal, hemförsäkring, flytta autogiorn, betala överlåtelseavgift osv osv. Och då har jag inte ens börjat packa än. Wish me luck guys, I'mma need it!

VECKANS MATCH

Medan veckans match för de flesta har handlat om fotboll så handlade min om brännboll. I torsdags hade vi nämligen en riktig go-off mellan oss mäklare och gänget på Swedbank Östermalm. Jag missade första omgången då jag var kvar på kontoret och skrev kontrakt men kom lagom till runda nummer 2. Och tro det eller ej, men jag var fasen bra. 4 lyror och 2 frivarv. Tänker att det kanske är nu jag ska lägga ned karriären och sluta på topp? Hahaha!

VECKANS EGENFÖRETAGARE

Woop woop! I veckan fick jag äntligen beskedet från Skatteverket: Jag har numera en enskild firma.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Alltså din inredning är sååå fin! Härligt inlägg 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg
Marit1998
Marit1998 ,

Älskar 🥰 dina inlägg

nouw.com/marit1998
sarasara
sarasara,

Ibland när man är uppe i något som man inte är nöjd med kan det faktiskt bli bättre när den punkten förändras och då tycker jag att man får tänka så. Jag hade ett tillfälligt boende några månader och störde mig på nästan allt sista månaden innan jag flyttade in i min lägenhet, haha. 😊

nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin