VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Vågar vi hoppas på att solen är här för att stanna?? Oavsett - vädret idag var ju verkligen livet!!

VECKANS SÄMSTA

Jag. Vill. Kramas.
Jag saknar min älskade familj så mycket just nu. Jag funderade faktiskt på om jag inte skulle åka hem den här helgen, men 1. så ska jag jobba idag och 2. så vet jag att dom ändå inte hade velat krama mig så det hade varit helt i onödan. Nackdelen med att vara Stockholmare i coronatider....

VECKANS GODASTE

I tisdags hade vi en rookie-träff här med gänget på Fastighetsbyrån innerstan. Efter att ha spelat On Air (såååå kul) gick vi vidare till restaurang Paganini i Gamla stan. Där tog jag deras kycklingpasta och bad om att få riven tryffel över. Dröm vad gott det var =)

VECKANS SAKNAR

Jag har inte haft en TV på över 2 år och när jag har varit hemma på Gotland har jag knappt tittat på den. Men som jag saknar en just nu. Det är på den nivån att jag är helt övertygad om att mitt liv skulle bli minst dubbelt så bra om jag hade en. Det känns dock inte som att det är någon idé att köpa en innan jag flyttar. Men då hörni!

VECKANS BÄSTA BESLUT

I början av veckan tog jag mitt bästa beslut på länge. Jag tog bort Facebook-appen. Inte tog-bort-tog-bort, men bort från home screenen. Jag använder inte ens Facebook, men det är så ofta som jag öppnar appen av vana och sen fastnar i ett totalt onödigt scrollande. Vet ni hur många gånger jag nu har öppnat Bank ID-appen istället bara för att den ligger på Facebooks tidigare plats? Många. Men nu slipper jag wastea time där. Så skönt!

VECKANS TRÄNING

Tro det eller ej guys men jag har faktiskt gymmat. Och då menar jag gym-gymmat. Jag har ju sagt att jag ska ta tag i min styrketräning och det måste jag fasen ge mig cred för att jag har gjort. Den här veckan har träningen faktiskt varit riktigt bra. Jag har sprungit, gymmat, kört combat, CS och Barrys. Woop woop!

VECKANS TRÖTT PÅ

Jag är så fruktansvärt trött på mitt hår. Det är så flygit, så okontrollerbart, så mycket bebishår, så mycket allt jag inte vill att det ska vara. Jag vet liksom inte vad jag ska göra för att det ska se snyggt ut.

VECKANS BEHÖVER

Jag behöver verkligen en ny serie att se på. Jag vet inte hur många jag startat, sett en halvtimme av och sen kryssat för att det inte var något. Och efter det slutar det med att jag ätit upp all mat eller kollar på klockan och inser att det är dags att sova innan jag ens hunnit se något. Så, hit me up med nya tips!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Lollo
,

Har du sett thunder in my heart? Så mysig, roligt och lite igenkänning på vissa saker😄

Hilma
Hilma,

Förstår verkligen att du saknar familjen! Jag hoppas du får träffa dom snart och att ni då kan kramas ordentligt <3 kram vännen!

nouw.com/hilma
sarasara
sarasara,

Jag var också utan tv i flera år och har nu äntligen köpt den. Sedan är det ju en annan sak att få i gång den... Har säkert haft den i över en månad och har inte fått i gång den än, men kommer nog att få hjälp om ett tag.

nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin