VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag omsatte i början av veckan min första mille!!! Woop woop woop!! Det betyder att jag har omsatt halva min årsbudget. Och dessutom har jag flera försäljningar kvar innan jag går på sommarsemester.

VECKANS SÄMSTA

Mycket jobb kommer dock till ett högt pris. De senaste dagarna har bestått av många riktigt sena kvällar och energikrävade situationer. Så i fredags somnade jag med kläderna på innan klockan ens slagit 21.

VECKANS FÖRSÄLJNINGAR

Om inget händer idag (vilket hade varit väldigt trevligt) så signar jag ut med 3 skrivna kontrakt. Helt fantastiskt kul! Och framför allt när man får bekräftat att man gjort ett bra jobb. Just den här försäljningen ovan var helt otrolig. Det var en av de första lägenheterna jag tog in. Säljarna ville hitta något först, så vi la ut den som på gång. Klipp till att de ringer och säger att de faktiskt har köpt - en nyproduktion med inflytt hösten 2022... Good luck med att sälja den. Men det gjorde jag i alla fall. Till ett kanonpris. 1 privatvisning vid 11:45 och sedan kontrakt vid 15:30. Lyckliga köpare, lyckliga säljare, lycklig mäklare.

VECKANS INSIKT

Nu saknar jag verkligen någon i mitt liv att krama om kvällarna. Oavsett om det är en pojkvän, min mamma, syster eller vem som helst annars. Men det här veckan hade jag behövs få komma hem och helt enkelt bara få krypa upp i någons famn. Men nej, nej. Det är corona. Inga kramar för Matilda.

VECKANS BESVIKELSE

Under hela veckan har Lidl haft vattenmelon för 9,90 kr kilot. Det var något jag fick reda på när jag var hemma och åt hos min syster i onsdags då hon bjöd på en fantastiskt härlig sommar-sallad. Efter det har jag crevat sönder på vattenmelon. Problemet är att ute hos mig finns det inget Lidl utan jag måste alltså konka melonen hem på tuben. Inget man gör varje dag. Men i fredags bestämde jag mig för att jag skulle frossa i vattenmelon. Tror ni då inte att det inte finns en enda melon i hela butiken. Den besvikelsen!

VECKANS BÄSTA LEVERANS

Igår fick jag leverans från Hello Fresh igen, och det ÄLSKAR vi! Varje vecka jag inte har det faller jag till baka till samma tråkiga maträtter varenda dag. Men med kylen fylld (bokstavligt talat) är jag redo för en massa god mat den här veckan. Stort, stort, stort tips!!

Psst! Ange koden HELLOAFF925 och spara upp till 925 kr på dina första 4 matkassar! 30% rabatt på de första 2 matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkassen.

VECKANS ABSTINENS

Jag vet inte om det beror på att jag jobbat hårt eller om det beror på koffeinabstinens för fasen vad trött jag är atm. Men tro det eller ej men jag har inte druckit något koffein de senaste 3 dagarna. Det har heller inte varit något aktivt avståndstagare utan har helt enkelt bara blivit så.

VECKANS KÄNDIS-MOMENT

Är det så att jag har gått och blivit ett ansikte bland Östermalms kändisar? Hahaha, hybrisen på mig. Nejmen minns ni att jag för ett par månader sen hade ett kändispar på en av mina visningar? I onsdags sprang jag mellan kontoret och en visning och tro det eller ej, men denna kändis hälsar glatt på mig när jag ser henne stå och prata med någon annan brevid en bil. Det bekräftar bara än mer hur glatt överraskad jag har blivit över att träffa henne i verkligheten jämfört med den bilden jag hade av henne på sociala medier. Så kul!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

michellealmqvist
michellealmqvist,

Stort grattis till omsättningen 😍

nouw.com/michellealmqvist
Madeleine,

Kändisar är människor de med 😊

www.alskainredning.se
svullo
svullo,

Härligt 👍 grattis till millen 🥂🍾 det är alltid roligt, och extraarbetet det medför kommer att generera ytterligare millar så kör på 😉 👍

nouw.com/svullo

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin