VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Vädret i torsdags. Det var ju verkligen LIVET!

VECKANS SÄMSTA

Förra veckan var VECKANS BÄSTA att jag var på bjussigt humör. Den här veckan är VECKANS SÄMSTA att jag wasteat alldeles för mycket pengar. Så brutalt mycket faktiskt. Och bara på en massa skit.

VECKANS LÄGENHETSUPDATE

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag vill flytta. Jag är klar med Ekhagen. Nu vill jag testa något nytt. Jag vill bo närmre mina vänner. Jag vill bo i stan - i min alldeles egna lägga.
Förra söndagen gjorde jag Ikea och nu är planeringen av mina platsbyggda garderober igång.

VECKANS SETT

Jag har rätt så exakt sett totalt tre olika serier och ingenting annat. Nummer 1 Robinsson. Nummer 2 är Brooklyn 99 som jag startar när jag ska sova. Och nummer 3 är en ny serie som jag är helt hooked på. Den heter The bold type och finns på Netflix. Om jag ska beskriva den så är det lite som mittemellan Disney Channel, Ugly Betty och Gossip Girl. Lite Emily in Paris vibe, men mindre Disney Channel. Väldigt lättsam och inte riktigt lika välgjord som Gossip girl, men riktigt bra. Så tips!

VECKANS GODASTE

Var tyvärr inte den här Pad thaien (den var då inget jämfört med ThaiThais). Däremot var det utan tvekan veckans mysigaste middag. Eller nej, det kanske var middagen i fredags? Äsch, dom kan få en delad plats då sällskapet ändå var det samma (aka min älskade syster).

VECKANS MÅSTE

Jag har insett att jag måste börja leva livet lite mer igen. Jag och @isabylund har kommit fram till att en stor del av vårat låga humör den senaste tiden troligtvis beror på den här hamsterhjulet vi fastnat i. Så jag måste börja skapa minnen och leva livet igen. En dejt-dejt i Maj är ett måste, en fika i Lisas nya lägenhet på måndag och en resa i sommar.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

kajsawallin
kajsawallin,

alltså så roligt med sånna här inlägg, blir absolut en follow på insta. kram

nouw.com/kajsawallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin