VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag har varit på ett sånt bjussigt humör - och jag fullkomligt älskar det. Okej, min plånbok kanske inte håller med mig på den här punkten (läs mer under VECKANS SPENDER) men jag har känt mig som en så himla mycket härligare människa. Något som jag utan tvekan vill fortsätta att hålla i.

VECKANS SÄMSTA

Jag känner mig som världens tjatmoster, men helt ärligt är det bara ångesten och det vidriga vädret som varit i veckan som är dåligt i mitt liv för tillfället. Så ni får leva med att detta verkar vara den stående punkten med det stående svaret i denna lista.

VECKANS MÄKLARE

Det tog mig 9 månader att komma igång. Nio månader av extremt kämpande. Sen kom Mars, en freaking kanon-månad. April gick förvånansvärt bra. Nu är Maj här och hittills har det gått förvånansvärt bra. Jag har tagit in flera lägenheter, jag skall lägga ut 6 lägenheter för "aktiv" försäljning och avslutade fredagen med kontrakt. Nu j*klar hörni, nu kör vi!

VECKANS PANIK

Min hjärna är kaos. Vad jag lärt mig genom åren är att när jag har ordning omkring mig är min hjärna i ordning. När jag har kaos omkring mig är min hjärna kaos. Ni förstår då kanske hur det är runt omkring mig. Min lägenhet är såååå skitig. Jag har liksom halvt checkat ut härifrån med tanke på att jag nu har ett flyttdatum, och halvt ingen energi till övers = skitigt.

VCKANS PROJECT COMEBACK

Jag har gjort det - jag har lagt om min träning. Ändlösa timmar på crosstrainern av ren och skör lathet har blivit utbytta mot härliga löpturer och, höt och häpna, styrketräning i gymmet. Jag är helt ärligt lika chockad varje gång jag hittar mig själv ståendes med hantlar i händerna eller ståendes vid skivstångs-racket. Yay me helt enkelt!

VECKANS LÄGENHETSUPDATE

Igår var jag och kikade på MIN (hör ni hur sjukt det är?) lägenhet igen. Jag sprang runt som en galning och mätte både det ena och dag andra. Jag kände mig verkligen så otroligt jobbig mot hyresgästen som bor där nu. Och trots att jag höll på i nästan en timme så missade jag så mycket. Men nu har jag i alla fall påbörjat planeringen.

VECKANS SPENDER

Bara för att jag nu köpt min lägenhet, det vill säga sedan jag checkat av mitt stora sparmål här i livet, har jag gått från en 100% spara till en 110% slösa. Jag har unnat mig så många måltider ute, gått loss på ICA, bjudit när jag varit ute och swishat till höger och vänster. Jag älskar det under det perspektivet att jag känner mig som en mycket härligare och omtänksammare människa. Dock så har jag ju faktiskt inte betalat för min lägenhet än (enbart handpenning) och dessutom ska jag renovera för X antal tiotusen. Jag har inte råd att strö pengar omkring mig - än.

VECKANS GODASTE

Som sagt - jag har unnat mig både den ena måltiden efter den andra. Toppar listan gör Holy Greens (älskar deras sallader), lunch på Tures med tjejerna på kontoret i fredags och framför allt, min absolut första frulle ute någonsin inmundigad på Nybrogatan 38.

VECKANS VUXENPOÄNG

I fredags var jag iväg och lekte vuxen. 1,5 timme tog det och plötsligt har jag både en personlig bankman, en ny bank, ränteförhandlat bolån, en riktigt pensionssparande, ett långtidssparande och så mycket mer. Vuxenpoäng på det!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Härligt att läsa din veckans lista. Så mycket positivt. Grymt att du kommit igång så på ditt jobb och med träningen. Heja dig!

hannafialotta.blogg.se
sarasara
sarasara,

Varifrån kommer soffan på bilden? 😃

nouw.com/sarasara
kajsawallin
kajsawallin,

Så roligt med din lägenhet och att du ROCKAR på jobbet! Kram

nouw.com/kajsawallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin