VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Är ju utan tvekan det faktum att jag har köpt min alldeles egna lägenhet! Jag kan fortfarande knappt förstå det. 27 kvadrat på Kungsholmen som är mina. Alla dessa år av snålande och sparande har gett resultat. Och det känns så otroligt bra!!

VECKANS SÄMSTA

Jag är i en sån svacka för tillfället. Ångesten håller fortfarande i, jag har den ena motgången efter den andra, jag känner mig inne i en total fulperiod och min mage har börjat krångla igen.

VECKANS ÄR KÄR

Jag är verkligen så otroligt kär i den här staden. Vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle falla pladask för Sveriges huvudstad? Inte jag i alla fall. Men här är jag nu. Älskade, älskade Stockholm!

VECKANS MÄRKLIGA

Förstår ni hur märkligt det känns att vakna idag och inte ha några visningar inplanerade. Jag sålde 2 lägenheter i början av veckan, så inga skall visas. Och så köpte jag ju själv i onsdags, så inga skall kikas på. Så himla konstigt att vara helt ledig!

VCKANS PROJECT COMEBACK

Veckan har inte varit perfekt... Långt därifrån faktiskt, och det suger. Men det som tagit min vecka till en ny nivå är HelloFresh. Alltså ÄLSKA! Maten är så god, portionerna så stora (och då är jag en person som äter mycket mat) och med koden HELLOAFF565 är det oerhört prisvärt (Spara upp till 565 kr på dina första 4 matkassor). Så jag kan med handen på hjärtat rekommendera er att klicka in HÄR och beställa hem en kasse.

VECKANS PROJEKT

Igår påbörjade jag rensningen av mitt vindsförråd. När jag flyttade in var jag överlycklig över hur stort det var. Nu när jag ska flytta däremot inser jag den stora nackdelen med det. Holy Moly vad mycket saker jag har... Så rensningen är påbörjad och min Shpock uppdateras kontinuerligt.

VECKANS TIPS

Är då min Shpock. Jag har uppdaterat den med en massa kläder till bra priser, skor, inredning, skönhetsprodukter och en massa mer. Ni behöver inte själva ha ett Shpock-konto utan kan helt enkelt dra iväg ett mail till min (matildaberlin@hotmail.com) om det är något ni vill köpa. Självklart kan jag fixa paket-dealar osv.

VECKANS GODASTE

Jag har ätit så mycket gott den här veckan. HelloFresh (obviosly), pokébowl med tjejerna i fredags, sushi med min syster i onsdags och mycket mer. Men det som nog ändå tog priset var den Libanesiska maten vi blev bjuda på, på kontoret när vi hade AW i torsdags. HUR gott är det inte med Libanesiskt??

VECKANS I DID IT AGAIN

Minns ni hur jag för ett par månader sen berättade att jag råkade gå in i killarnas omklädningsrum när jag var och tränade på ett nytt ställe? Well, I did it again. Första gången gick jag verkligen in och bytt om innan jag insåg mitt misstag. Så långt kom jag tack och lov inte den här gången. Däremot stod det ett par killar utanför och asgarvade när jag gjorde min lilla piruett i dörren.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Nellaroc
Nellaroc,

Grattis till lägenheten och att du också sålt 2st❤️Hoppas du får en bra söndag! Kram

nouw.com/nellaroc
happyM
happyM,
Åh stort grattis till lägenheten finis ❤️❤️
nouw.com/happym
Sara
,

Hej fina du,

Jag vill jättegärna veta vart byxor och Linnne kommer ifrån samt märke på väskan?

Snacka om powerdress:) så snygg du är i dem och så snygga kläder.

Kram

Ps. Tack för alla svaren i förra QA lately. Fick svar på både det ena och det andra.


Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin