VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

ÄNTLIGEN lite ordentlig sol! Underbart ju! Visserligen har det varit fortsatt riktigt kallt och det fullkomligt hatar jag. Men att få se solen skina när jag vaknar, se den studsa på fasaderna utanför fönstret på jobbet och känna den värma mot huden är ju magiskt.

VECKANS SÄMSTA

Jag kör en ren av copy paste på förra veckans: Jag vet verkligen inte varför, men jag har haft sån ångest igen. Igår till exempel va då ingen rolig dag. Konstant klump i magen. Konstant känsla av att vilja lämna min egna kropp.

VECKANS FINASTE

I måndags skrev jag ju ett inlägg om att jag är tillbaka i en period av ordentlig ångest. Som vanligt startade jag dagen på gymmet. När jag efter passet kom tillbaka till skåpet fick jag världens finaste notiser på telefonen signerade min älskade Mormor. Jag började på riktigt nästan gråta. Förstår ni hur fint det här är?? Inte bara gesten i sig utan också att hon både skriver på facebook och swishar. Helt själv. Jag är så stolt! Och så tacksam över att ha henne i mitt liv - min stora förebild!

VCKANS PROJECT COMEBACK

Tro det eller ej, men project comeback 2.0 har faktiskt fått en helt okej start. Inte felfri, men jag har varit betydligt bättre på kost-planet. Planerade luncher, mellanmål bestående av keso och frukt (istället för kakor och godis), middagar och kvällsmål (istället för ingen mat och massa snacks). Träningsmässigt har det varit en riktigt bra vecka. Löpning, styrketräning, BodyCombat + CX, Megaformer, Barry's, Löpning och vilodag. Älskar't! Så nu kör vi en till bra vecka tycker jag!

VECKANS NAGLAR

Äntligen fick jag till en tid för att fixa naglarna. So nedded kan jag berätta. Utväxten var inte nådig, haha! Jag har funderat lite på om jag inte skulle välja en härligt, vårig rosa eller aprikos ton, men så kom jag fram till att det troligtvis kommer bli en brutal utväxt på dessa med och då är faded frensh betydligt snällare.

VECKANS NEEDS YOUR HELP

Jag gör ju mina naglar ute i Sätra. Jag är så sjukt nöjd med stället jag går till. Det enda problemet är att det tar ca 1 timme att ta mig dig och deras sista tid är 17:00. Det betyder att jag måste lämna jobbet vid fyra, vilket i sin tur betyder att jag måste planera långt i förväg och cirka halverar den arbetsdagen. Det är inte riktigt hållbart. Så nu undrar jag: Har ni något tips på var jag kan göra naglarna i stan? Gärna på Östermalm och där man kan droppa in/har sena tider om kvällarna. Det är viktigt att det blir bra och får helst vara (förhållandevis) billigt. 1200 kronor för naglar betalar jag fasen inte. Speciellt inte med tanke på att jag idag betalar under 400. Så - vet ni något stället jag kan testa?

VECKANS VACKRASTE

Dessa fantastiska solnedgångar atm! Kan vi ta en liten tyst stund för hur vacker världens faktiskt är? Allra helst nu när solen börjar väcka liv i allt igen.

VECKANS PANIK

Varför kommer det inte ut några lägenheter som jag kan köpa? Jag vill inte bo kvar här längre. Nej, jag vill flytta in till min första egna lilla lägenhet i stan. Jag är SÅ redo att signa, plocka ihop allt mitt och flytta in. Men nej. Inte en enda lägenhet är ens intressant att titta på idag. That freaking sucks... Så har ni en fin lägenhet till salu är det bara att hojta till. Jag är redo!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin