VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Min älskade syster.

Under många år har våran relation varit, inte svajig, men vi har helt enkelt haft helt olika fokus i liven och inte förstått varandra vilket skapade en liten distans oss emellan. Men idag skulle jag säga att vi är närmre varandra än någonsin och jag är så otroligt tacksam över att ha henne både i mitt liv och här uppe i Stockholm. Onsdags-/torsdagsmiddagar hemma i hennes lilla lägga på Söder är en stående punkt i veckoschemat. Och den här veckan har hon varit min stora höjdpunkt och lycka.

VECKANS SÄMSTA

Ångest. Tredje veckan going strong. Jag har fortfarande inte kommit på någon anledning till varför jag skulle ha den, så jag tycker att det borde lägga sig snart. Men tydligen inte...

VECKANS KÖP

Jag gjorde det. Jag klickade hem en Tanrevel. När det var 15% på 25% rabatt kunde jag helt enkelt inte låta bli. Vad tycker jag då? Jag gillar den, men tycker inte den är lika revolutionerande som jag hade hoppats på. Kanske har jag använt den fel? Jag återkommer med en bättre recension när jag använt den ett par gånger.

VECKANS SETT

"Alla" har ju snackat om EXIT och hur bra den är. Jag började faktiskt se den precis när den kom ut men fastnade helt ärligt inte. Men i och med att andra säsongen kom ut blev det ju en ny hype och jag bestämde mig för att ge den en ny chans. Klipp till att jag precis sett klart det sista avsnittet. Jag blev hooked!

VCKANS PROJECT COMEBACK

Ni ska få en ordentlig update imorgon, men den här veckan har verkligen varit toppenbra på det här planet. Träningen har gått bra, kosten hat gått bra, veckan har gått bra. Äntligen har det inte varit 2 steg framåt, ett tillbaka, utan helt enkelt varit ett steg framåt. Så otroligt skönt!

VECKANS JOBBIGA

Mina klipp på både Barry's Bootcamp och Becore är slut... Jag har kört med 10-klipp på båda ställena. Ska jag köpa nya kommer det kosta mig 2195 + 2700 = 4895. Nästan femtusen spänn för 10 veckors träning.. Nejmen ni hör ju. Är det ens rimligt??

VECKANS CRAVE

Det här är rätt så sjukt, för grejen är att jag gillar verkligen inte ägg. Det har alltid varit något av det äckligaste jag vet. Tyvärr! För jag skulle verkligen vilja tycka om det. Men den senaste veckan har jag haft ett sånt sjukt crave på pocherade ägg. Till slut fick jag för mig att ge mig på det och vips har det varit min middag 3 kvällar den här veckan. SÅ gott!

VECKANS MATERIELLA CRAVE

Jag har aldrig varit någon sån som bryr mig om märken och jag har absolut (!) inte varit någon som brytt mig om väskor. Tvärt om. Jag köper mina väskor så billigt som möjligt och använder dom sedan tills dom bokstavligt talat är så trasiga att de inte går att använda längre. Men något har hänt. Från ingenstans kan jag inte släppa tanken på en Chanelväska. Jag vill VERKLIGEN ha en. Men att lägga dom pengarna på en väska är ju inte rimligt någonstans. Jag skulle ju dessutom aldrig våga använda en. Men drömma kan man ju alltid göra.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin