VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Ni som följer mig på insta såg det igår: Uteserveringspremiären är avcheckad. Alltså ihhhh vilken lycka! Bubbel ute i solskenet med dom bästa. LIVET säger jag bara!

VECKANS SÄMSTA

Jag vet verkligen inte varför, men jag har haft sån ångest igen. Igår till exempel va då ingen rolig dag. Konstant klump i magen. Konstant känsla av att vilja lämna min egna kropp.

VECKANS HASN’T TOLD YOU

Jag insåg precis att jag ju inte har berättat för er att jag var hos frisören i tisdags. Håret blev såååå kort... Men klippningen var behövlig. Färgmässigt satsade vi på att få bort alla röda och varma toner samt på en balayage som kommer växa ut fint tillsammans med min egna hårfärg.

VECKANS WOOP WOOP

”Priiiiisa Gud! Skatteåterbäringen är här” - som Broder Tuck skulle sagt. Jag däremot säger helt enkelt ”Woop, woop, woop”. Frågan är bara vad jag ska köpa. Om jag ens ska köpa något? Jag kanske helt enkelt ska spara till min nya lägenhet?

VECKANS LÄGENHETSSTATUS

Plötsligt börjar jag förstå alla jag är i kontakt med dagligen: Det finns ju ingenting ute... Inte en enda lägenhet att kika på idag och i fredags kom heller inget annat ut som jag vill se på nästa helg. What the hell?? Jag vill ju köpa en ny lägenhet NU.

VCKANS PROJECT COMEBACK

... har nu gått och blivit project comeback 2.0. Efter att ha varit hemma och ur rutin så känner jag bara att ”nej, nu får det vara nog!”. Jag berättade för min syster om mina matvanor och fick mer eller mindre en total utskällning. Så nu har jag storhandlat, planerat och laddat. Let’s do this!

VECKANS FUNDERING

För ett par år sedan testade vi ett par matkassar. Det var så gott och så smidigt. När jag sen blev singel och körde 100% CSN-budget har jag bara sett det som onödigt pricy. Jag har istället kört full on Ica Basic, vilket jag fortfarande gör hahaha! Men så fick jag igår hem en rabattkod från Hello Fresh och började nästan överväga om jag inte ska testa det. Någon av er som kört? Vad tyckte ni? Värt?

VECKANS FÖRSÄLJNINGAR

I fredags publicerade jag 3 lägenheter på Hemnet med visning nu i veckan.

- Banérgatan 50. 3 rok på 75kvm. Sååå fin! Är verkligen jättetaggad på att få visa den här!

- Skeppargatan 83. 2 rok på 41,5 kvm. Har en helt fantastisk balkong och ligger så bra till på Nedre Gärdet.

- Furusundsgatan 2. 1 rok på 20 kvm. Den perfekta renoveringschansen! Här finns verkligen otrolig potential!

VECKANS BEHÖVER

Vårgarderoben har börjat fyllas på men något jag verkligen behöver är nya skor. Jag har helt ärligt sprungit på kundmöten med mina gamla, skitiga sneakers med hål i. Inte. Okej. Nya skor är ett måste!! Helt ärligt tycker jag dock inte att det finns något alls jag vill ha. Nästan lika lågt utbud som på lägenheter.... Har nå tips får ni gärna langa.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin