VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att vara hemma. Vad slår ens det? Och att dessutom få lite ledigt. Jag behövde verkligen det här breaket kan jag säga. Det ligger liksom lite i min natur att jobba 180% under en period och sen ta ett total-break. Tidigare har det varit 180% tentaplugg (= må skit) och sen total-break i form av en utlandssemester. Så har det ju då inte varit under de senaste året. Så den här lilla semestern var precis vad jag behövde nu.

VECKANS SÄMSTA

Jag har insett att jag inte riktigt känner någon ro. Varken i mig själv, i min vardag, i min lägenhet eller i något annat. Jag måste försöka att komma fram till vad det är som skaver och hur jag kan hitta ro, lugn och lycka.

VECKANS GODASTE

Det är sjukt svårt att säga vad som har varit godast den här veckan. Rent ut sagt omöjligt faktiskt. I onsdags åt vi påsklunch (aka sushi från Yume sushi) på jobbet och sen åt vi ju "riktig" påskmiddag i fredags. Addera sen att jag varit hemma och ätit all möjlig god mat. Jag har bland annat lagat flera smoothiebowls (älska!) och igår åt vi Mormors brännäselsoppa till lunch och vietnamesiska vårrullar till middag. Ja, ni hör ju beslutsångesten på denna punkt.

VECKANS MÄRKLIGASTE

Till stor del klassificerar jag mig som allätare, men så finns det vissa saker jag absolut inte äter. Däribland ägg. Det går liksom inte. Men hör och häpna. Från ingenstans har jag gått runt och crevat pocherat ägg. Så när Pappa frågade hur många som önskade ägg och hörde min önskan var han inte sen på att ge sig på't. Och tro det eller ej guys - men jag älskade det.

VECKANS TRÄNING

Den är igång! Löpsäsongen är här! I och med att jag är hemma på ön och saknar gym så var det bara att snöra på sig skorna och ta sig ut, vilket varit så härligt. Speciellt med tanke på att solen faktiskt skinit på mig. Ni som följer mig på insta vet att gårdagens löp-pass gick ut på att jag stack ut genom dörren och sprang så långt söderut jag bara kunde fram tills att jag helt enkelt kände att Nu är jag klar. Då tog jag fram telefonen, ringde Mamma och sa "Nu är jag klar. Kan du komma och hämta? Jag står vid en lagård och väntar.".

VECKANS PROJECT COMEBACK

Det har än en gång mer eller mindre (läs mer) gått helt åt skogen. Skillnaden mot föregående veckor är att jag nu efter att ha varit hemma känner jag en ny balans i kroppen och en ny slags tagg att verkligen ta tag i att hitta balans på riktigt och må bra igen. Är det Project comeback 2.0 jag hör?

Kavaj HÄR // Klänning HÄR // Stövlar (slutsålda, men liknande) HÄR
(Pssst! Som vanligt ger koden MBERLIN er 10%)

VECKANS OUTFIT

As you know har jag letat efter ett par höga stövlar så länge, och ÄNTLIGEN har jag hittat dom. Lyckan! I mitt huvud har jag haft två olika outfits jag verkligen vill sätta ihop. Den ena har jag fortfarande inte riktigt lyckats färdigställa då NA-KD slarvat bort mitt paket... Men den andra ser ni här ovan.

VECKANS TIPS

För ett par år sedan brydde jag mig inte det minsta om hudvård = att resa var inget problem på den punkten. Sen hittade jag mitt nya intresse och har landat i att vägra lämna mina krämer hemma. I och med det började min resväska väga ungefär det dubbla. Plus att det alltid blir så rörigt i väskan när man ska gömma den ena burken efter den andra mellan alla tyger för att hålla dom skyddade (mvh perfektionist). Men nu har jag den perfekta lösningen på det! I julas hade jag ju en adventskalender från Clinique och den innehöll alla mina favoritprodukter (bland annat ansiktstvätten, serumet, nattkrämen och twice a day exfoliatior) i mindre format. PERFEKT på resor! Plötsligt får jag plats med allt i en enda liten necessär.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,

Roligt inlägg<3

nouw.com/matildaogren
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

All lycka m att finna ditt lugn, ro och lycka.. Viktigt i livet, balans till allt och alla.. Kramar fr mig, 🤗.. p.s. Trevligt och roligt inlägg, btw.. d.s..

nouw.com/joakimramqvisthallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin