VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag har börjat känna mig som mig själv energi-mässigt. Okej, inte på morgonen. Jag vaknar fortfarande och är sjukt trött. Men runt 11-tiden har jag vaknat till liv och då är jag nästan på den nivån att jag börjat sjunga och skutta runt igen. Som jag saknat den delen av mig själv. Fingers crossed att jag fortsätter på det här spåret och snart har min fulla energi.

VECKANS SÄMSTA

Lite motsägande mot VECKANS BÄSTA, men ångest... Den har varit tillbaka på hög nivå igen. Det är inget jag vill gå in nå djupare på, men ja, den har slagit mig hårdare än på länge.

VECKANS BOKAT

Igårkväll fick jag äntligen tummen ur och bokade biljetten hem till Gotland. Jag vet inte vad det är, men jag tycker verkligen det är jättejobbigt att boka biljetter, haha! Även fast jag bestämt sen länge att jag skall hem så är det något med att just klicka på boka. Fler som känner samma? Men nu är det gjort! Så på onsdag lämnar jag mitt älskade Stockholm för lite semester på min älskade ö.

VECKANS SNÖRVEL

Pollen är här. Och det har bara börjat... Min näsa rinner och täpper till om vartannat. Inget att rekommendera under corona-tider kan jag meddela. Speciellt inte när hela ens dagar handlar om att springa på kundmöten. Min tanke var också att jag skulle börja springa en del igen men vi får se hur det blir med det.

VCKANS PROJECT COMEBACK

Nej hörni, det blev då inte bättre den här veckan heller. Tvärtom blev det än värre. Det slog mig precis att jag bara har ätit middag två dagar under veckan som gått. Ja, ni hör ju...
Träningsmässigt har det däremot varit en riktigt bra vecka. Jag har kört så mycket varierat, tränat hela kroppen och fått sån otroligt härlig träningsvärk. Stor tumme upp på det!

VECKANS GODASTE

Jag lagade en sån otroligt god sallad igårkväll. Lite Reload-inspirerat skulle jag säga. Stay tuned för receptet =)

VECKANS LOOK

Jag är inne i en sån fulperiod atm. Ni vet när man, oavsett vad man än gör, känner sig ful. Håret lägger sig inte rätt, sminket blir inte bra trots att man gör som man alltid gör, det finns inget snyggt i garderoben and so on and so on. Därför har jag typ inte tagit en enda bild på mig själv den senaste veckan. Så ni får leva med lite gamla selfies, haha.

VECKANS TIPS

Nämen! Igår när jag öppnade upp Facebook (av total vana) och scrollade ned lite fick jag mig en liten chock. För på första "reklam-raden" dök jag själv upp. Bara se 👆🏼
Jag kom i och med det på att jag inte har tipsat om Success Sportwear än. Jag har deras Premium tights i både Beige och Svart, and guys - ÄLSKA!!! Dom sitter så sjukt skönt! Precis lagom tighta, precis lagom höga i midjan, squat-säkra. Typ perfekta helt enkelt. Och så har jag deras croppade hoodie (som ni ser på bilden), som jag mer eller mindre bott i sen jag fick hem den. Tips, tips, tips säger jag bara!

VECKANS BEHÖVER

Vårgarderoben har börjat fyllas på men något jag verkligen behöver är nya skor. Jag har helt ärligt sprungit på kundmöten med mina gamla, skitiga sneakers med hål i. Inte. Okej. Nya skor är ett måste!! Helt ärligt tycker jag dock inte att det finns något alls jag vill ha. Nästan lika lågt utbud som på lägenheter.... Har nå tips får ni gärna langa.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin