VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag börjar äntligen få tillbaka min energi. LYCKA! Efter en höst och vinter där jag på riktigt trodde att jag var sjuk (tack och lov var det inte cancer eller något liknande utan "bara" en höstdepression) känns det helt otroligt att kunna vakna och känna sig glad igen. Och i torsdags hade jag sån energi att jag skuttade runt, sjöng och busade med mina kollegor - något jag inte gjort på evigheter.

VECKANS SÄMSTA

Ni som följt mig på insta vet att det har varit full fart på jobbet den här veckan. Så pass att jag inte ens hunnit uppdaterad där. Så kul i sig, men det har också betytt att jag inte hunnit göra något annat. Eller jo, jag lyckades lura in @isabylund till kontoret för en fika klockan 9 på kvällen.
I sig känns det okej för med tanke på corona så ska man ju egentligen inte göra så mycket annat. Men helt ärligt, en del av mig börjar vara klar med att vara singel. Jag inser att det egentligen inte finns plats för en kille i mitt liv just nu när fokus nummer 1 verkligen är mitt jobb. Men jag vill ha någon att kramas med. Någon sån hittar jag inte utan att dejta. Atm har jag inte ens tid att öppna Tinder, så ja, det är rätt så långt borta. Och det suger lite.

Starrängsringen // Wittstocksgatan

Kommendörsgatan // Odengatan

VECKANS KONTRAKT

Det är nästintill ofattbart, men jag fick ihop hela 4 kontrakt. 5 stycken på 6 dagar till och med. Helt otroligt roligt!

VCKANS PROJECT COMEBACK

Den här veckan kan vi ju bara stryka ett stort streck över. Sena kvällar på kontoret har resulterat i helt otroligt dåliga matvanor. Någonstans förstår jag inte hur det kan vara så svårt. Jag vet ju exakt vad jag borde göra (äta frukost, lunch, mellis och middag, och inte ett ton sötsaker istället för mat) men ändå gör jag inte det. Jag tänker nu, spontant, att den här veckan kommer att vara lite lugnare så då är det dags att lägga fokus på kosten. Det och att somna i tid. Nystart var det va?

VECKANS SETT

Äntligen säger jag bara! PH is back! Woop woop woop! Dock kändes det som att måndag, tisdag och onsdag gick så väldans snabbt. Sen då? Jag hade helt slut på saker att se, så igår fick jag ett infall och började se förra säsongen av PH Norge, hehe.

VECKANS GODASTE

Som ni kanske vet är jag en periodare av värsta rang. Får jag dille på något så får jag verkligen dille på det. Ett tag åt jag chokladbollar i drivor, ett annat craveade jag sönder på tortillini. De senaste veckorna har jag snöat in på kanelbullar. Helt vanliga, klassiska kanelbullar - så underskattade. Igår köpte jag med mig en (eller mer exakt 3) hem och dom satt fruktansvärt gott i kistan.

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Som jag längtar efter sånt väder att jag kan byta ut vinterjackan mot en vårkappa. Jag är så otroligt trött på den där stora svarta saken jag går runt i nu: Men som frusen person finns det inte på kartan att lägga bort den än.

VECKANS PLAGG

I fredags spranga jag förbi posten och hämtade ut ett paket från Bubbleroom på vägen hem. 2 nya klänningar, en kofta och två par byxor. Så behövligt med lite nytt i vårgarderoben. Bäst av allt är att jag fick ett par nya favo-jeans. I samma sekund jag drog på mig dom kände jag bara WOW: Så sköna, så snygga, så våriga. Älskar!! Ni hittar dom HÄR.

VECKANS BEHÖVER

Vårgarderoben har börjat fyllas på men något jag verkligen behöver är nya skor. Jag har helt ärligt sprungit på kundmöten med mina gamla, skitiga sneakers med hål i. Inte. Okej. Nya skor är ett måste!! Helt ärligt tycker jag dock inte att det finns något alls jag vill ha. Nästan lika lågt utbud som på lägenheter.... Har nå tips får ni gärna langa.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin