VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

I onsdags sålde jag en lägenhet på Surbrunnsgatan där allt verkligen klaffade. Säljarna är jättenöjda, köparen jättenöjd och jag så himla glad som kunde hjälpa till där emellan.

VECKANS SÄMSTA

Det här vädret, utan tvekan! Vad hände med våren egentlige? Jag känner att jag är klar med att vakna, dra på mig dubbla byxor och en tjocktröja för att sen gå ut i minusgrader på morgonen. Och det här med ha visning på en lägenhet med ca 40 kvm terass i ett totalt snökaos är verkligen inte optimalt. Nej, tack. Nu är det dags för plusgrader och solsken!

VECKANS STYLIST-JOBB

I veckan fick jag och en av mina favorit-fotografer leka stylister då en av säljarna kanske inte riktigt förberett så som vi förväntat oss. Och vet ni vad? Det blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv, haha! Med tanke på att vi hade cirka noll grejer i lägenheten att jobba med så är jag imponerad av vårat arbete.

VCKANS PEPP

Vad börjar imorgon? Jo PH! Woop woop woop! Likaså börjar ju Robinson snart. Som jag har längtat!

VECKANS MATERIELLA CRAVE

Ni som följt mig ett tag nu vet att något utav det absolut värsta jag vet är att dammsuga. Därav äger jag inte ens en dammsugare. Därav är inte mina golv direkt de fräschaste, hehe. Men nu har jag fått en nytt materiellt crave som dykt upp i reklampauserna i Nyhetsmorgon. Jag vill köpa en (*håll i er*) Philips speedpro max aqua. Dvs en trådlös, handdammsugare med integrerat våttorkningssystem.

VECKANS GODASTE

Det får nog stå oavgjort mellan Dagis-soppan (en soppa vi fick på dagis som var så enkel och god att Mamma bad om receptet och som har funnits i vår familj sedan dess) min syster bjöd på i torsdags och Power saladen jag åt till lunch i måndags.

VECKANS BÄSTA URSÄKT

I måndags var vattnet avstängt i hela byggnaden där vårat kontor ligger. De flesta jobbade hemifrån men jag behövde en del på kontoret så åkte dit i alla fall. As you know äter jag ju alltid medtagen matlåda. Men inget vatten gör det lite mer komplicerat plus att jag behövde få låna en toalett. Så plötsligt hade jag den bästa ursäkten ever till att unna mig en lunch ute = 👆🏼 från Body Buddy.

VECKANS PROJECT COMEBACK

Jag har kommit till insikten att jag MÅSTE sluta småäta på kvällarna. Det är egentligen bara en ren och skär vana som jag numera associerar med att koppla av men som resulterar i att jag länsar kylen/skafferiet/alla gömmor jag har, får ont i magen och alldeles för lite sömn då får för mycket energi och somnar för sent. Problemet är bara att jag älskar det. Det är liksom min lilla stund. Samtidigt tror jag att om jag bara lyckas bryta vanan kan jag njuta precis lika mycket av en kopp te eller liknande. Så det får bli ett mål för nästa vecka.

VECKANS FOTOGRAFERING

Jag kom precis på att jag helt glömt att säga det men i tisdags var jag på en riktig studio-fotografering. Jag har känt ett bra tag att min mäklar-bild inte är jag. Jag har till och med fått frågan om det ens är jag, haha.
Jag gillar den egentligen men tycker att jag ser lite för hård ut. Jag är en person som ler, så det borde jag ju göra på den bilden alla ser av mig med. Så det var dags för en ny bild.

VECKANS BOKAT

Efter den fotograferingen kände jag också att nu är det dags att boka tid hos frisören. Är det bara jag eller ser jag nästan rödhårig ut? Nej, dags för förändring. Dock är min frisör mammaledig så jag fick den briljanta idén att boka en tid hemma på Gotland till när jag ska hem över påsk. Nåt förslag på vad jag ska göra?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin