VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Ny månad och ny energi! Jag har en känsla av att (snarare har jag bestämt) att Mars ska bli en riktigt bra en. Det kändes redan på jobbet på måndagen den första och jag avslutade fredagen med kontrakt. Så kan vi snälla hålla tummarna för att det fortsätter hålla i sig?

VECKANS SÄMSTA

Socker, socker, socker... Jag har insett hur mycket jag 1. är en emotional eater, och 2. äter sött när jag är stressad. Så en vecka med mycket (kul) på jobbet och sena kvällar har resulterat en kosthållning om ca 80% socker och 20% mat.

Cape HÄR // Skjorta HÄR // Tröja HÄR // Byxor HÄR

VECKANS VILL

Jag vill ta tag i min garderob nu. Efter en vinter i stora stickade tröjor, en kropp som inte riktigt sett ut som jag är van vid och cirka noll och ingen energi har jag nu tröttnat på att inte känna mig inspirerad av mig själv. Så nu vill jag ta tag i det här, uppdatera med lite nytt och faktiskt känna mig snygg igen. Nästa plagg jag är på jakt över - en vit skjortklänning.

VECKANS ÄLSKAR

I måndags fick jag hem min croissant ring - och som jag älskar den! Jag har så många gånger velat ta en bild och lägga upp på insta men varje gång inser jag hur dåligt det blir pga det stora brännsåret jag har på min hand efter att lagade mat. Ingen vill se det. Men jag kan i alla fall berätta för er hur lycklig jag blir varje gång jag kikar på min hand och ser ringen sitta där.

VECKANS INSIKT

Jag är så körd dagen då de stickade västarna är ute, haha! Missförstå mig rätt. Jag är ingen sån som hoppar på varenda trend och måste ”hoppa av den” när det är förbi. Däremot har jag en tendens att omedvetet följa dom. Igår köpte jag min sjätte stickade väst, så ja, dagen dom är ute kommer min byrå börja gapa tom.

VECKANS GODASTE

I fredags gick vi ut och åt lunch med jobbet. Det var faktiskt första gången jag var på Nyko. Definitivt inte sista tho’. Jag tog deras Glasnudelsallad med friterad tofu (såååå god!) och de andra omelett, köttbullar och halloumi-burgare. Visserligen smakade jag bara på min rätt, men på utseende och utlåtande från dom andra kan jag rekommendera samtliga.

VECKANS GÖTTE

Har ni testat 7-elevens brownie? Jag har!! I onsdags fick jag feeling i väntan på bussen (vilket jag aldrig annars får, men det var det här med socker-beroendet), sprang in och köpte en som jag sen åt upp på vägen hem. Stooort tips!!

VECKANS PROJECT COMEBACK

Som sagt, det här med socker och emotianal eating... Inte min bästa vecka när det kommer till project comeback. Mål för nästa vecka blir att dricka mer vatten och att verkligen fokusera på att äta mer näringsrik mat så att min kropp kanske kan känna sig nöjd och inte cravea söder sötsaker.

VECKANS MÄKLAR-UPDATE

Som jag sa i VECKANS BÄSTA så har jag en känsla av att Mars ska bli en bra månad. Mer exakt så måste den faktiskt bli det.

Den här veckan började med en fotografering. Det följt utav 5 nya uppdragsavtal (dvs 5 personer som vill jobba med mig - så kul!!), 2 lägenheter ut på Hemnet med visningar nästa söndag och så var det ju kontrakt med föreningsrekord i fredags kväll. Mars - nu kör vi!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Jag skulle också behövt ta tag i både garderob och kost, 😔💛

nouw.com/emelivet

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin