VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

VÅRKÄNSLOR!! Det känns verkligen som att man vaknade en dag och så var kylan och mörkret borta. Plötsligt är det behagligt ute temperaturmässigt och det är nästan lite blått ute och inte bäckmörkt när jag vaknar. Underbart ju!

VECKANS SÄMSTA

Att det känns som att jag på så många olika plan kämpar och kämpar men inte kommer dit jag vill. Det går så mycket energi till att ha tyngden av det här hängandes över mig hela tiden. Helt i onödan. Men inget jag kan påverka innan jag kämpat mig förbi dessa pucklar.

VECKANS KONSTATERANDE

Jag. Behöver. Åka. Utomlands. Punkt.

VECKANS FEELING

Victoria Törnegren sa det så bra i deras podd (som jag lyssnade på när jag sprang i tisdags): Hamsterhjulet snurrar med hamstern är död. Typ precis så känner jag.

VECKANS TIPS

Jag gjorde världens tabbe för ett tag sen när jag BUSade för första gången någonsin vilket resulterade i att jag såg ut som en panda. Men i fredags fick jag feeling och smorde in mig med Ida Wargs ansikts BUS, och alltså wow! Jag kände mig som en helt ny, fräsch, levande människa varje gång jag såg min egna reflektion under gårdagen. Kan verkligen, verkligen rekommendera den!

VECKANS GODASTE

Jag har (som ni kan läsa här under) varit dålig på att äta ordentlig middag den här senaste veckan. Men jag lagade i alla fall min kikärtscurry (ni hittar receptet HÄR) som var sååå god!

VECKANS PROJECT COMEBACK

Å ena sidan helt åt skogen, å andra sidan bra. Träningsmässigt har det varit en riktigt bra vecka. I tisdags fick jag feeling och bestämde mig för att starta dagen med en löprunda. Så härligt! I onsdags instruerade jag en grym Combat, igår gick jag på mitt älskade Megaformer och idag skulle jag egentligen på Barry’s men var tvungen att avboka mig då jag fick ett möte istället. Så nu är jag på gymmet och kör lite styrka. Bra träningsvecka helt enkelt!

Kostmässigt däremot har det gått betydligt sämre. I både måndags och tisdags bestod min middag av ca 15 kanelknäcken och varsin påse biscotis. Bra näringsinnehåll på det fröken Berlin. I onsdags däremot åt jag (en bra) middag följt utav 2 timmar snacksande = mycket energi klockan 00:30 och alldeles för lite sömn. Igår däremot va en bättre dag, så check på en i alla fall.

VECKANS PANIK

Jag får verkligen panik på hur mycket "engångs-plast" det finns i samhället/vardagen. Jag plockade upp min mat-handling och berget av plast-sortering bara växte på golvet i hallen. Likaså varje gång jag lagar och äter middag fylls den där sop-påsen på så att den svämmar över. Jag skäms lite över att säga den, men jag är tyvärr ingen som direkt engagerar mig i miljö-frågor. Men det här får jag verkligen panik över.

VECKANS SHOPPING

Jag konstaterade i förrgår att det var så sjukt länge sen jag köpte hem några nya kläder. Kan det va så att det var på mellandagsrean? Inte helt otroligt. Jag har egentligen varit jätteshopping-sugen innan, men ändå inte varit i rätt mode. Men så gick jag en vända på stan igår och kom hem med 3 toppar/blusar och 3 par strumpbyxor (redo för våren var det ja).

VECKANS SHOPPING NUMMER 2

Jag har så länge velat ha Ellinor Löfgrens Croissant ring från Safira. Jag hade faktiskt som belöning att jag skulle unna mig själv den om jag nådde ett mål i December. Men så gjorde jag inte det så jag köpte den aldrig. Efter det har den varit slut i min storlek. Den senaste månaden har jag nog kollat om den kommit in fyra-fem gånger i veckan utan positivt resultat. Förens i fredag. Då, vips fanns den där. 7 klick senare är den nu påväg hem till mig. Lycka!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin