VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag har faktiskt hittat på saker om kvällarna. Jag skulle inte säga att jag har vaknat ur mitt vinter-ide än, men jag är på väg. Bland annat har jag den här veckan ätit middag hos min syster, lagat middag med Ella och Richard, ätit middag och druckit rödvin med tjejerna (känner att middag är ett genomgående tema, haha) och tagit en långpromenad med en vän i lurarna. So needed!

VECKANS SÄMSTA

Varje morgon vaknar jag och känner mig totalt energilös. Jag tar mig upp, klär på mig, går ut genom dörren och säger för mig själv ”Vill inte!”. Inte det roligaste sättet att starta dagen på direkt... Jag skulle gissa att det är en combo av kylan, mörkret, coronan och för lite återhämtning. Så den här veckan ska jag ha som mål att komma i säng tidigare om kvällarna.

VECKANS FIRST EVER

I måndags kastade jag mig in i min första budgivning ever. Hur spännande? Tyvärr förlorade jag den (skönt nog väldigt stort. Det hela slutade på 2,9 mkr) men jag måste säga att jag kämpade på väldigt bra. Jag är budgivare 2 om ni undrar.
Så synd för den där lilla läggan hade kunnat blivit riktigt bra, men men. Bara att kika vidare.

VECKANS BÄSTA KÖP

Ni som följder mig på insta (@matildaberlin) kunde igår se att jag gjorde världens fynd igår. Jag har ju skrivit innan att jag älskar Kevitas Koumboucha men att de kostar 40 kr/flaska gör att det kanske inte är det rimligaste att lägga mina pengar på just nu. Men så sprang jag på dom för 10 kronor styck igår. Just nu funderar jag på om 13 var tillräckligt många eller om jag borde gå tillbaka och köpa fler.

VECKANS GODASTE

Var ska jag ens börja?? Den här veckan har jag verkligen ätit så otroligt mycket gott. Allt från semlor från Tösses (vilka vi måste ta en stund för. Jag som knappt gillar semlor åt 2. Såå goda!), till hemgjorda köttbullar som min syster bjöd på, till en sjukt god sallad hemma hos Richard och Ella.

VECKANS PROJECT COMEBACK

Det går faktiskt bättre och bättre. Mina stora problem nu är två:
- småätandet på kvällarna. I sig ingen fara då det framför allt är kvarg med bär eller havregrynsgröt jag äter och inte en massa godis. Men nu är det mer en vana än att jag är hungrig.
- sockerchocken som uppstår när jag faktisk äter godis/götte. För när jag väl äter godis blir det som en beroende som hittar tillbaka till sitt crack. Så istället för att njuta av det goda slutar det med att jag bokstavligt talat trycker det jag kommer över. Fredagen till exempel. Det som började som en semla slutade som två, 4 glassar, 1 påse biscotties följt av cirka ett kilo godis. I sig kanske inte så farligt, men sjukt tråkigt när jag inte uppskattade det som jag borde. Förstår ni hur jag menar?

VECKANS VISNING

Efter att ha publicerat en lägenhet på Starrängsringen 31 som på gång på Onsdagskvällen och fått 26 intresseanmälningar höll jag i fredags 2 olika visningar för totalt 10 sällskap. Helt otroligt! Nu håller vi bara tummarna för ett riktigt bra bud med.

VECKANS PLAGG

Sorry guys, men det blir en repris på förra veckan. Dom här jeansen alltså!! Det är till och med så att jag har haft dom på jobbet. Älska!! Ni hittar dom HÄR.

Psst! Mitt samarbetet på instagram is still going strong, så med koden MBERLIN får ni 10% extra rabatt hos Bubbleroom.

VECKANS BUD

Förstå hur förvånad jag blev när jag satt på kontoret i fredags och fick ett telefonsamtal från en kille som sa: "Tja! Jag har ett bud till dig. Är du hemma? Är det okej om jag lämnar det utanför din dörr?" Så chockad!
När jag sen kom hem visade det sig att det var från CandyKing (hur trevligt en fredag?). Dessutom hade jag fått ett bud från ACO tidigare i veckan och ett utskick från Clinique.
Feelin' so freaking spoild!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin