VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Jag har haft ett riktigt bra flow på jobbet den här veckan. Så himla kul! I slutet av veckan lyckades jag till och med signa 3 uppdragsavtal på under 26 timmar. Yay me!

VECKANS SÄMSTA

I sig är det kanske inte det sämsta, för så länge man lär sig på det så är det inte världens undergång. Men jag har insett hur dålig jag kan vara på att kommunicera med folk. Då framför allt mina säljare. När jag jobbade på gym kunde det liksom inte bli så fel när man pratade med folk, men inom mäklarvärlden så handlar det om folks största försäljningar. Det är känsligt. Ett enda felvalt ord kan radera hela ens förtroende.
Just det, den där klumpen i magen när man inser att man sagt något som landat fel, är utan tvekan veckans sämsta. FY F*N rent ut sagt för den ångest... Så ja, det är något jag måste jobba på. Jag funderar 100% seriöst på att gå en kurs i kommunikation eller något. Har ni nå tips?

VECKANS INSTASPANING

Är det bara jag eller har ALLA ätit fantastiska frullar den senaste veckan?? Om inte ute på mysiga caféer så har det varit hemma. Vi snackar allt från avocado-mackor, till bananpannkakor och nybakade frallor.

VECKANS SKÄMS

Jag skäms lite över mig själv för jag har kommit på att jag har börjat tappa det när det kommer till restriktionstänk. Inte på det sättet att jag någonsin skulle få för mig att gå ut och festa eller så. Men jag har börjat åka kollektivt igen (I blame the weather), jag går till gymmet igen och igår var jag faktiskt ute på stan. Så ja, jag skäms över mig själv.

VECKANS GODASTE

I fredags hade vi ju en liten AW på kontoret. Medan de flesta gick och köpte pizza bestämde jag och Lovisa oss för att beställa från Hawaii Poké istället. Så, så, så gott!!

VECKANS PROJECT COMEBACK

Tro det eller ej, men den här veckan har gått förhållandevis bra. Jag har känt mig mer som mig själv, haft mer energi under dagarna, faktiskt inte ätit en endaste biscotti (om än X antal kanel-knäcke istället) eller något annat godis under veckodagarna och träningen har gått bra. Jag är fortfarande långt ifrån back och det skulle vara sjukt dumt att ropa hej efter en endaste bra vecka, men yay för de här senaste dagarna!

VECKANS BÄSTA KÖP

Okej, jag köpte den faktiskt i förra veckan. Men den här veckan är första jag har börjat använda den - and I love it! Jag vet att jag är typ sist på bollen, men älska älska älska CAIAs face palette!

VECKANS PLAGG

Jag har ett par nya favoritjeans! Alltså ÄLSKA!! Ska vi backa banden så kan jag nog inte minnas sist jag köpte ett par jeans som inte var skinny fit eller superflex (när jag var 11 år??) men efter att ha sett en tjej i ett par bootcuts som var så sjukt snygg i sina fick jag feeling och beställde hem ett par. Mm, mm, mmm säger jag bara! Så sjukt snygga, så sjukt sköna (precis lagom stretchiga) - nej, älska!! Ni hittar dom HÄR.

Psst! Mitt samarbetet på instagram is still going strong, så med koden MBERLIN får ni 10% extra rabatt hos Bubbleroom.

VECKANS KÄNDISSPOTTANDE

Efter ett par veckors kändistorka har jag den här veckan sett både den ena och den andra. Bland andra Alice Stenlöf (2 ggr), Clara Tanby och Mikael Persbrandt (som jag var en millisekund från att bokstavligt talat springa rakt in i).

VECKANS OUTFITS

Jag har gjort det! Efter över en månads tid iförd samma par byxor (det är på riktigt de enda byxorna, bortsett från träningstights, jag haft på mig sen jul) så har jag bytt ut dom. Yay!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Härlig lista!! Vad jobbar du som?❤️

nouw.com/hannakarlzzon
happyM
happyM,
Du är ju sååååå himla fin ❤️❤️
nouw.com/happym
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
Härlig lista !! ❤️❤️
nouw.com/vardagsarlighet
Amanda (Swedish Passport),

Åh så kul att få läsa, och sån igenkänning på att kunna säga något som landar heeeelt fel! Och då har jag ändå en gymnasieutbildning i kommunikationsvetenskap, och är inne på tredje året med kommuniktionsstudier på universitetet så jag verkar ju vara lite av ett hopplöst fall och absolut inte den som ska komma med tips, haha 😉

swedishpassport.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin