VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

För det första är jag så otroligt tacksam över min älskade syster. Att bara kunna åka över till henne och äta middag betyder verkligen så mycket. För det andra så har jag haft sånt otroligt flow på jobbet. På något sätt har jag lyckats boka fler möten än jag trodde var möjligt och det har varit så otroligt kul att vara ute på dom. Mötena i sig har gått bra, jag har träffat härliga människor, jag har tagit in flera fantastiska lägenheter som skall bli jätteroliga att jobba med och helt enkelt haft det så bra.

VECKANS SÄMSTA

... dock har det ju varit full fart som ni kanske kan förstå. Det har gjort att jag känt mig så omotiverad till allt utanför det. Jag öppnar liksom inte ens insta, svarar inte på sms, klär mig inte snyggt osv. Det funkar nu men kommer inte hålla i längden. Så jag måste hitta någon slags balans.

VECKANS TIPS

1. Kombucha från Kevita. Jag har faktiskt aldrig varit något kombucha-fan men det har varit så trevligt för min mage nu på senaste tiden. Speciellt när jag försökt sluta med allt jäkla socker.

2. Keldas färdig soppor. Mer exakt deras gulaschsoppa som är en favorit atm. Så himla enkel och så himla god middag. Jag brukar spä ut den med lite vatten, ha i lite mer potatis, lite vego-färs och lite majs, and then it's done.

3. Kevin Murphy Re Store. Mitt hår just nu = torrt, frissigt, kaos. Vi kan ju konstatera att jag inte är på min snygghets-peak för tillfället. Men så fick jag testa Kevin Murphys när jag duschade hemma hos en kompis och hörni: Jag. Är. SÅLD!! Den är verkligen heeelt otrolig!! Jag har klickat hem min kan jag säga, och har du lika vintertrött och skadat hår som mig kan jag VERKLIGEN rekommendera den!

VECKANS PROJEKT

Herre vilket projekt det var att installera nya Mac uppdateringen. Jag har inte mycket på min dator, men ändå fanns det inte plats när jag hade laddat ned den. Så att leta efter minsta lilla grej att kunna ta bort, starta om datorn x antal gånger i hopp om att något program tog minne osv osv. Det tog fasen 3 dagar... Men skam den som ger sig!

VECKANS GODASTE

Även om jag faktiskt åt den där pokébowlen jag verkligen craveade förra veckan så slår det verkligen inte fredagens lunch på Body Buddy. Nämen alltså bara se på den! Fasen vad jag längtar efter dagen (om den någonsin kommer) jag tjänar så pass mycket att jag kan köpa hämtmat (typ Body Buddy) varje dag.

VECKANS PROJECT COMBACK

Som jag skrev i början av veckan så har jag nu total-tröttnat på det här med 2 steg fram och 1 steg tillbaka. Planen var att nu är det stenhårt fokus som gäller. That didn't go as planned... Torsdagen total failade jag och gick loss på allt från tårta till godis till en hel påse biscottis till allt som är socker och inte näringsrik mat. Dessutom har jag inte kunnat sluta äta om kvällarna. Vi snackar typ 8 skålar gröt (not kidding), kvarg med bär eller vad jag nu får för mig att äta. Så hur ska vi sammanfatta veckans project comeback? 75% framåt, 25% tillbaka?

VECKANS MEST GOOGLEADE

"Konstant uppblåst mage", "Uppblåst mage kosttillskott", "Always bloated", "Bloated stomach supplement", "Alltid uppblåst" osv osv. Nej hörni, ni börjar jag få panik. Jag är verkligen konstant uppblåst. Vi snackar på gravid-i-månad-7-nivå. Och det är inte så att jag vaknar "smal" och sen "blåser upp" under dagen, utan det är verkligen från morgon till kväll. Jag funderade ett tag på om det helt enkelt beror på att jag gått upp i vikt, men nej. Det här är verkligen balongmage/bloated/uppsvälld vad man nu vill kalla det.
Nu har det mer eller mindre varit såhär i över ett halvår, så jag gick faktiskt till vårdcentralen i veckan och hoppas nu att dom skall hitta någon bra lösning på det hela.

VECKANS PLAGG

Jag har nog inte visat upp den här än, men kan vi ta en stund för min nya kappa?? Helt ärligt lite väl kall just nu, så för tillfället hänger den uppe i förrådet i väntan på varmare väder. Men ÄLSKA!! Ni hittar den HÄR.

Psst! Mitt samarbetet på instagram is still going strong, så med koden MBERLIN får ni 10% extra rabatt hos Bubbleroom.

VECKANS MEST IRRITERANDE

Jag får panik den nya instagram-uppdateringen!!! Jag vet inte om det är fel på min app men jag får inga som helst notiser. Jag har alltså ingen aning om någon likear mina bilder, kommenterar eller skickar meddelanden. Så jag lovar: Jag är inte otrevlig - jag vet bara inte att något hänt.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

sarasara
sarasara,

Har också uppblåst mage! Jag har haft det till och från i flera år. Sökte vård för det, men fick ingen hjälp.

nouw.com/sarasara

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin