VECKANS LISTA

Inlägget innehåller Affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Efter en väldigt, väldigt skakig dag fick jag i onsdags ihop ett kontrakt jag jobbat hårt med ända sen årsskiftet. Det har varit så mycket ångest kopplat till det här att ni förstår inte. Jag har verkligen kämpat, kämpat och kämpat. Och sist skrev vi kontrakt.

VECKANS SÄMSTA

Hänger utan tvekan ihop med veckans bästa. Det har nämligen varit köpare som hoppat av, säljare med total stress och sjukt mycket ångest hos mig.

Det i kombination med att min hy har gått bananas igen. Inte helt otroligt att det varit stressfinnar pga hela situationen. Men tillsammans med kylan och torkan så har jag nu stora sår i hela pannan. Nej fy! Ber till gudarna att det lugnar sig lite nu när lägenheten är såld.

VECKANS TRÄNING

När det kommer till träning har det här verkligen varit en toppenvecka. Jag har lite ångest för nu är jag verkligen inte bra på att följa restriktionerna och hålla mig ifrån gymmet längre. 2 pass körde jag dock hemma, ett var när jag jobbade på gymmet, 2 var på mindre/privata anläggningar och sen 1 på ”riktigt gym”. Men jag har diskuterat det här med mig själv i mängder, och jag måste faktiskt få träna för att må bra. Inte rätt, men behövligt.

VECKANS BEHÖVER

Jag behöver utan tvekan film- och serietips. So hit me up please!

VECKANS GODASTE

Jag måste (lite småstolt) säga att jag har tagit mina matlagnings-skills till en helt ny nivå. Så det här veckan har innehållit en massa god mat. Men det vi fick på jobbet i fredags var svårslaget. Mums!

VECKANS PROJECT COMBACK

2 steg framåt, 1 steg tillbaka. Den här veckan har det dock nästan känts mer som 2 fram och 2 tillbaka så det har verkligen varit kämpigt. Okej, jag vet rationalistiskt att det har gått alldeles för kort tid för att se ordentliga resultat. Men något borde jag väl se och känna?

VECKANS PLAGG

Jag har nog inte visat upp den här än, men kan vi ta en stund för min nya kappa?? Helt ärligt lite väl kall just nu, så för tillfället hänger den uppe i förrådet i väntan på varmare väder. Men ÄLSKA!! Ni hottar den HÄR.

Psst! Mitt samarbetet på instagram is still going strong, så med koden MBERLIN får ni 10% extra rabatt hos Bubbleroom.

VECKANS CRAVE

Jag är så sjukt sugen på att köpa med mig en Poké bowl. Men jag är så sjukt löjlig. Jag köper ju aldrig hämtmat (det har hänt 2 gånger sen jag flyttade hit. Första kvällen jag flyttade in och det bokstavligt talat inte gick att laga mat och andra gången när jag fick min reg. och Mamma swishade mig för att fira), så av någon dum anledning tänker jag att jag inte kan köpa en om det inte är "någon speciell anledning". Veckans projekt att äta en?

VECKANS MATERIELLA CRAVE

1. Ett par höga stövlar.
2. En lägenhet.
3. Ny inredning.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Härlig lista! Jag vet inte vad du har för film/serie smak men Lupin på Netflix är bra, Lyckoviken är också bra❤️

nouw.com/hannakarlzzon
LouiseEdling
LouiseEdling,
Så snygg kappa och roligt att få ta del av dina svar🤍
nouw.com/louiseedling
Lillymihlte
Lillymihlte,

Du grymma mäklare, finns inget du inte klarar gumman! Och jösses för maten då, du kan, så mycket!! ❤️😍

nouw.com/lillymihlte
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Men gud så snygg kappa!

nouw.com/emiliaapetterssons

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin