VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Veckans bästa är en massa saker. Mer specifikt att jag har gjort en massa saker. Innan jag åkte hem till Gotland i December gjorde jag inte så mycket på kvällarna utan gick in i isolering. Jag. Mådde. Inte. Bra.
Så att jag nu har varit aktiv, haft planer och inte gått i ide har verkligen gjort så otroligt gott för mitt mående.

VECKANS SÄMSTA

Har jag blivit stressad igen? I fredags började jag nästan fundera på om det inte är så. Jag lovade ju mig själv att inte stressa mer, för jag är så färdig med det här i livet. Det är ju verkligen inte kul. Men nu kan det alltså vara så att jag är där igen. Det måste vi ju såklart se till att få ändring på!

VECKANS GJORT

Jag gjorde det! Jag fick feeling, kastade min väska på marken och gjorde min första snöängel på jag vet inte hur många år. Detta iförd teddyjacka. Kanske inte världens bästa idé, men helt ärligt är jag nästan lite stolt över mig själv för det. Mer barnasinne åt folket!

VECKANS VÄDER

Hur underbart är det inte med det här vädret ändå?? Jag ska inte sticka under stolen att -10 är alldeles för kallt för mig. Dessa minusgrader + en tjej som älskar att promenera + att man alltid fryser = ingen bra combo. Men hur mysigt är det inte med snön som faller utanför fönstret och hur underbart är det inte med ljuset som reflekteras från det vita?

VECKANS BYTT-ÄR-BYTT

Det är ingen hemlis att jag älskar att sälja saker från min Shpock. Så igår blev en vattenflaska och två tröjor jag aldrig använt till en beställning från CAIA. Hur trevligt? Vill ni fynda något är det bara att klicka in på länken ovan och skicka iväg ett email till mig om du hittar något du vill ha.

VECKANS GODASTE

Jag har verkligen gått och snöat in mig på frukt det här veckan. Så himla gott, både för mun och för kropp. Jag har gjort flera smoothiebowls och i förrgår lagade jag och Isa en jättegod tacos men med kyckling, guacamole, hemgjord (typ) mangosalsa och mer gott. Likaså har jag gått loss på granatäpplekärnor och apelsin. Mums för frukt säger jag bara!!

VECKANS PROJECT COMBACK

För att fortsätta på punkten ovan så skulle jag säga att det absolut är ett steg i rätt riktning. Jag har börjat känna mig mer i balans, äter bra mat och hittar tillbaka till små glädjepunkter i vardagen. Dock går det fortfarande väldigt i vågor. Ena dagen superbra, andra heeelt åt skogen. Men 2 steg framåt, ett steg tillbaka = fortfarande framåt.

VECKANS KONTRAKT

Yes, i onsdags skrevs det - årets första kontrakt. En superfin 2a på Rådmansgatan 15 såld för 7,3 miljoner och med utflytt i September. Den har inte ens fotograferats utan legat ute som på På Gång. 3 privatvisningar senare hittade jag rätt köpare och kontraktet blev signat. Woop woop!

VECKANS UTSEENDE

Fybubblan vad jag ser ut! Nu har vi kommit till det där stadiet under året när man är konstant likblek, tröttheten tar ut sin rätt och ger en mörka ringar ned till äppelkinderna och håret är så torrt att det lever sitt egna liv. Som jag skulle behöva en utlandssemester, en dubbel dos av D-vitamin och en fuktbomb för både hud och hår. Någon som sitter på allt detta och kan väcka en död Matilda till liv igen?

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Som jag längtar efter att köpa min egna lägenhet. Alltså jag tror verkligen inte att ni förstår hur mycket. Just nu är jag en av dom där Hemnet-knarkarna som loggar in 2-3 gånger om dagen, ligger uppe halva natten och scrollar igenom sökningen, och dessutom går in på samma lägenheter man redan ratat gång-på-gång för att se om dom möjligtvis ändrats, haha. Samtidigt är jag inte riktigt där än. Jag har liksom inte tagit steget till att boka in mig själv och gå på någon visning än (vilket är lite svårt med tanke på att jag själv har visningar samtidigt) och tror nog att det kommer ta en månad eller något innan jag kommer dit. Men ändå. Tänk! Snart har jag en egen lägenhet!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

SÅ kul att få ta del av dina svar<3 Kul med lägenheten du lyckats få såld

nouw.com/louiseedling
Anna
,

Funderar lite på hur funkar lån vid provisionsbaserad lön?


ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Bra skrivet😃
nouw.com/ellenbjorsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin