VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Jag vet inte hur det är med er, men ibland kan jag gå igenom perioder när jag mer eller mindre tar min familj för givet. Inte som i att jag är otrevlig och spelar på det, utan hamnar i perioder där dom bara är där helt enkelt. Men så ibland kommer något som gör att man påminns över hur mycket man verkligen, verkligen älskar och uppskattar dom. Och den här veckan har det varit helt otroligt att ha min älskade lillasyster här. Kärleken till henne är utan tvekan veckans bästa.

VECKANS SÄMSTA

All tidigare ångest har övergått till en total existentiell kris där jag inte gör något annat än att ifrågasätta hela det som är jag. Fasen vad trött jag är på det här! Kan vi inte bara backa bandet till den perioden när jag var betydligt tryggare i mig och allt runt omkring mig? I miss those times!

VECKANS DEJTANDE

Först ut var en oerhört välbehövlig dejt med världens bästa @isabylund. Jag tror inte att ni förstår hur lycklig det gör mig att vi gått tillbaka till att lova varandra att återgå till 1 dejt per vecka. Sen kan det varit så att jag också varit på årets första "riktiga" dejt. Hur trevligt?

VECKANS INSPIRATION

Jag har hittat en ny total-inspiration på Youtube. Sarah's day. Tydligen är hon jättestor, men det hade jag ingen aning om när jag råkade springa på henne för typ 1 år sedan. Jag kikade lite, men tappade intresset när hon blev gravid (så orelaterbart utifrån min situation). Men så snubblade jag över henne igen och är nu stuck. Känner nu att jag ser ett samband med mina andra totala favorit aka Janni Delér = hälsa, positivitet och good vibes.

VECKANS MÄRKLIGA

Nämen vänta nu! Efter 2 veckor där jag tillbringade de flesta kvällarna hos min syster och kusin, 3 veckor hemma på Gotland där jag bott tillsammans med hela min familj och nu ytterligare en vecka där min syster bott hos mig ska jag nu bo helt själv. Hur gör man ens det?? Hur gör man för att inte vara totalt ensam? I have no idea!

VECKANS GODASTE

Jag har gått runt och varit så sjuuuukt sugen på smooties. Av någon anledning har jag dock inte fått tummen ur - förens igår. Ser ni hur god denna mango-acai-chokladprotein-smoothie blev? Nej men mums! Mer smoothies coming up!

VECKANS PROJECT COMBACK

Som jag skrev i början av veckan har jag dragit igång Project Comback. Jag mår verkligen inte bra i min kropp och det här totala sockerberoendet längre. Så nu är det över och fokus är på att göra en hälso-come back. Veckan har gått okej på det planet. Ett par riktiga tillbakasteg, men jag tänker lite "2 steg framåt och 1 steg tillbaka", det vill säga att nästa vecka kommer bli än bättre. Och för att den ska bli det tillbringade jag stor del av kvällen igår med att laga matlådor för hela veckan. Yay me!

VECKANS INSIKT

Här har jag gått runt och trott att jag aldrig gick igenom fasen av alldeles för smala ögonbryn. Nej, jag har på riktigt gått runt och trott att jag var förskonad från det. Men efter att ha letat igenom min systers instagram i jakt på en specifik bild fick jag mig en total chock. Ett uppvaknande. En insikt - jag har också misshandlat mina ögonbryn totalt.

VECKANS BESVIKELSE

När jag och Isa (min syster) skulle äta middag i torsdags fick jag världens feeling och kände att Keldas Tex-mex soppa was the way to go. Men jag var på riktigt inne i 4 olika affärer på vägen hem och dessutom 5 andra sedan dess och inte hittat den någonstans. Har dom slutat med den? Vilken total besvikelse i sådana fall!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Smoothie är verkligen så gott!
nouw.com/beattriicee
MadameSusanne
MadameSusanne,

Vackra Visby, har inte alls varit där lika mycket i år som vanligt. Jag längtar tills detta corona är över. Underbar lista

nouw.com/madamesusanne
jojosworkouts
jojosworkouts,

Vilket roligt inlägg! Jag är själv inne i en riktig smoothie-period, älskar det🤩

nouw.com/jojosworkouts

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin