VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Veckans bästa får bli en copy paste på förra veckans. Det här med att bara vara hemma är så fantastiskt. Visserligen har jag jobbat en del, men lugnet av att bara få vara är verkligen obeskrivligt. För att inte tala om hur mycket det betyder att få vara med min älskade familj. Bästa!!

VECKANS SÄMSTA

Ångesten still going strong. Men de senaste 2 dagarna har det ändå känts bättre så jag vill tro att det snart blir bra.

Jag såg att Lovisa Barkman 👆🏼 hade lagat ungefär samma och postat på sitt träningskonto.

VECKANS GODASTE

Om man bortser från allt det otroligt goda jag åt på Nyår, den hemgjorda 1a Januari-pizzan och Mammas hemgjorda sushi (ni hör ju hur bra jag lever när jag är hemma) så finns det en rätt jag lever för just nu. Och det är en grönkålssallad med apelsin, granatäpple och sötpotatis + något slags protein. Nämen såååå gott!! Dessutom har jag kört på en senaps-vinägrett. MUMS!

VECKANS SETT

Den här veckan har jag har sett så mycket på Youtube. Jag har ju verkligen aldrig varit någon som kikar där, men nu är jag lite stuck. Jag älskar verkligen Janni Delér, Molly Rustas, Alexandra Bring, Victoria Törnegren och så vidare. Har ni några fler tips på liknande kanaler får ni jättegärna kommentera med dom nedan =)

VECKANS OH NO!

Vet ni vad jag upptäckte i förrgår? Jag vet inte hur det är med er, men jag ser gärna på en komedi-serie som man kan utan och innan när jag går och lägger mig. Bland annat brukar det vara HIMYM, Brooklyn 99 eller mitt älskade FRIENDS. Men med ve och fasa upptäckte jag att vänner är borta från Netflix. Nästan så jag funderar på att avsluta mitt konto #trueFRIENDSfan

VECKANS OMNÄMNANDE

Förstår ni hur kul det har varit att se sig själv på Nouws förstasida varje gång jag knappat in adressen i adressraden? Tänk om jag hade vetat detta när jag skrev det där första inlägget för X antal år sedan. Har ni inte läst intervjun än så hittar ni den HÄR.

VECKANS TRÄNING

Jag skäms lite men den här veckan har jag total-brutit restriktionerna. Efter ett totalt breakdown där jag insåg hur mycket träningen faktiskt påverkar mitt välmående och hur jag gått sönder av att träna samma sak dag in och dag ut. Så jag smet iväg till gymmet och mådde så bra. Och då det varit nästintill tomt har jag gått dit nästan alla mina träningspass den här veckan. Skäms - ja. Mår bra - ja.

Klänning HÄR

VECKANS PLAGG

Med tanke på att jag inte ens var säker på att jag skulle fira Nyår hade jag inte lagt en tanke på vad jag skulle ha på mig. Jag hade alltså inte packat med mig något och heller inte beställt hem något. Så förstå min lycka när jag upptäckte att jag hade beställt hem den HÄR klänningen ovan till ett samarbete på Instagram. Först tänkte jag inte ens ta den (för när skulle jag använda den? Inte direkt så att man klär upp sig i dessa corona-tider) men så tänkte jag att det är väl alltid bra att ha en svart klänning i garderoben? Thank God Matilda för att du tog det beslutet! Och wow vad snygg den var på btw! Önskar att jag fått någon bättre bild, men tyvärr inte. Ni får tro mig helt enkelt.

Psst! Genom samarbetet på instagram får ni 10% extra rabatt hos Bubbleroom med koden MBERLIN.


VECKANS HAR LÄRT MIG

Nu kommer jag säkert förstöra det genom att skriva ut det här, men Matilda Berlin har efter 25 år på jorden lärt sig att måla på eyeliner och få det att se någorlunda bra ut. Yay for me!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Härlig vecka! Låter mysigt att få vara så mycket med familjen! ❤️

nouw.com/hilmak
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så jobbigt med ångest ❤️ Massor kärlek till dig! Annars låter det som du haft en bra vecka? Kram! ❤️

nouw.com/agnesmathilda
malinkirstine
malinkirstine,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin