VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Att vara hemma. Och att fira jul. Just julafton är verkligen en av årets i särklass bästa dag, och det är av en enda anledning: att vi är tillsammans. Jag och min älskade familj.

VECKANS SÄMSTA

Fortsatt ångest. Alldeles för mycket tankar för en liten hjärna.

VECKANS GODASTE

Nämen, var ska jag ens börja? Julmat och Pappas hemkokta risgrynsgröt är ju ett solklart check. Men sen måste vi ju utan tvekan lägga till chokladtryfflarna min lillasysters pojkvän hade gjort och gav oss i julklapp. Igår gjorde jag dessutom en fantastiskt god smoothiebowl och middagen bestående av en riktigt god köttbit med svampsås till går ju heller inte av för hackor. Nej toppenvecka på matfronten måste jag säga!

VECKANS FEELING

Jag börjar äntligen få tillbaka lite energi. Fasen vad härligt det är! För första gången på länge har jag gått runt och börjat tänka på mina mål, hur jag ska nå dom och känna en liten känsla av tagg på att få komma igång.

VECKANS FUNDERING

Hur fasen ska jag komma tillbaka till att gå upp i tid om mornarna? Matilda Berlin, som knappt tagit en sovmorgon på år och dag, snoozar numera (vilket jag tidigare klassat i samma nivå som en dödssynd) halva förmiddagen igenom. Så kan någon förklara för mig hur jag ska ta mig i kragen och börja gå upp innan 06 för att träna igen när jag kommer tillbaka?

VECKANS TRÄNING

För första gången i mitt liv saknar jag verkligen gymmet. Inte gymmet som i gruppträningssalen eller konditionsmaskinerna (för dom har jag saknat sjuuukt länge), utan gymmet som i gymmet. Bara för att jag försöker vara duktig och undvika det har jag plötsligt fått världens styrketräningscrave. Något mitt älskade syster märkt, så i julklapp fick jag både en kettlebell och hantlar. Ett litet steg i rätt riktning. Veckan har innan har bestått av Combat i källaren och ett par löpturer, och utöver det har jag sett till att gå härliga promenader varje dag. Mycket fokus på frisk luft och solljus (dom få stunder det varit).

VECKANS SÄLLSKAPSSPEL

Okej guys, ska ni köpa hem ett sällskapsspel är det utan tvekan Ta en hint! Vi snackar den nivån att vi alla tre systrar numera har varsitt. Wilma fick sitt i julklapp, så vi passade på att köra en omgång igårkväll. Så kul!

Tröja HÄR // Byxor HÄR

VECKANS PLAGG

Är faktiskt exakt samma som förra veckan. Sorry för repost på den punkten, men fasen vad härligt lounge-setet är!

Om ni har missat det så har jag dessutom ett grymt samarbete på min insta tillsammans med Bubbleroom. Så det här kanske skall Samarbetsmarkeras? Dom har dock ingen aning om att jag postar här, så det här är helt och hållet från mitt egna hjärta. Anyways, med koden MBERLIN får ni 10% EXTRA (på rean med alltså) på allt på deras hemsida! Woop woop!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas du får en fin söndag också 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
Victoriablogg
Victoriablogg,
artist
artist,

Det löser sig med att gå upp tidigt igen. Det är nog ett dilemma många har under semestern. Du behöver nog sova just nu så du får energi till att jobba sedan.

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin