VECKANS LISTA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

VECKANS BÄSTA

Det låter hemskt men det bästa är att jag har krigar igenom veckan och att den är över.

VECKANS SÄMSTA

Jag har verkligen inte mått bra. Varje morgon har jag vaknat, känt noll energi överhuvud taget följt av mantrat Jag vill inte, jag vägrar, jag kan inte. Fasen vad den här höstdepression slagit mig hårt. Jag är då inte vad med det här och jag freaking hatar det. Men nu är jag snart hemma vid min älskade familj, får ladda om och efter det vet jag att allt kommer bli bra igen. Så enkelt är det.

VECKANS PH-FINAL

Okej, kan vi börja med att ta en stund för hur otroligt mysigt vi hade det under PH-finalen i onsdags? Både min syster och Märtha bestämde sig för att stanna i Stockholm ett par dagar extra för att vi skulle kunna se finalen tillsammans. Dessutom dök Linnéa upp med julfika till tusen. Så mycket mys!
Kan vi sen ta en stund för vad som hände? Jag måste verkligen ge den här säsongen ordentligt med cred. Mycket bra!!

VECKANS FINASTE

Det finns faktiskt inga ord för hur fantastiskt fin min chef är. Hon har ju såklart märkt att jag inte har mått bra de här senaste veckorna. Så till och börja med har hon ringt flera gånger bara för att höra hur det är med mig och om det finns något, oavsett vad, som hon kan hjälpa till med. I det senaste samtalet berättade hon också något som jag inte riktigt kan gå in på, men som verkligen visa hur mycket hon bryr sig om sin personals välmående. Det är verkligen helt otroligt kan jag berätta!

VECKANS DOFT

Hyacinter alltså! Varför har jag inte köpt hem någon? Jag satt hemma hos en kund på möte och allt jag kunde tänka på var hur otroligt hyacinterna på bordet doftade. Magiskt!

VECKANS GODASTE

I fredags hade vi lite jul/avslutningslunch med jobbet, på jobbet. Egentligen var jag sjuuuukt taggad på julmat för det närmsta jag kommit hittills är kanel på havregrynsgröten. Men när det presenterades att maten var ifrån Miss Voon klagade jag inte direkt. Herre vad gott säger jag bara!

VECKANS JAG HAR ALDRIG SKÄMTS SÅ MYCKET

Jag insåg att för mitt välmående behövde jag verkligen ta mig iväg och träna, och inte bara köra de hemmapassen jag annars håller mig till. Men istället för att ta mig till ett stort gym bestämde jag mig för att gå till ett mer privat ställe. För mig en helt ny anläggning. Det var tidigt på morgonen och jag hade uppenbarligen inte vaknat än när jag kom dit.
Jag klev in genom dörren, sa att jag var ny, frågade om omklädningsrum, "Rakt fram och direkt till höger", jag går dit, ser figuren på dörren, perfekt, kliver in i det tomma rummet, låser in mina saker och går på toa. Där inne är jag rätt så länge då jag sätter upp håret, passar på att svara på ett mail och lite så. När jag sen är klar klikver jag ut bara för att inse att i rummet, som tidigare var tomt, står nu 3 dudes. Jag kan verkligen inte minnas sist jag skämdes så mycket. Den går ju liksom inte att rädda.

VECKANS TRÄNING

Det har varit en lite schizofren vecka på träningsplanet. Korrelerat med mitt mående har jag verkligen inte varit det minsta taggad på att träna. Tvärt om har det känts så jobbigt att komma igång. Men så bort jag kommit igång har det varit hur härligt som helst och med tanke på att jag varit "tvungen" att träna sånt jag egentligen inte tänkt köra så har jag fått helt andra resultat än jag fått på länge.

VECKANS RABATTKODSTIPS

Om ni har missat det så har jag ytterligare ett grymt samarbete på min insta. Och det är inte med vilka som helst, utan med Bubbleroom. Jag känner dock att den är för bra för att bara dela där, så nu kommer den även här. Med koden MBERLIN får ni 10% på allt! Woop woop!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
tildablanksvard
tildablanksvard,

Va tråkigt att du inte mått så bra, hoppas nästa vecka blir mycket bättre❤️

nouw.com/tildablanksvard
artist
artist,

Hoppas att du får vila upp dig ordentligt under Julen och att du kommer tillbaka till jobbet med nya krafter. Stor Kram.

nouw.com/artist
Hannas krypin,

Hoppsan, vad pinsamt men äsch. Lätt hänt ju! Skönt att du har en bra chef som är lyhörd och vill hjälpa.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin