VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Det. Är. Äntligen. Jul!!! Okej, kanske inte riktigt än. Men första Advent i alla fall. Och som jag har längtat!!

VECKANS SÄMSTA

Efter att i förra veckan träffat en läkare jag verkligen tyckte bra om, men som tydligen bara var inne temporärt i väntan på att de skulle öppna mottagningen i Sickla, blev jag förflyttad till en läkare jag inte alls fick något förtroende för. Så tråkigt! Här trodde jag att jag äntligen hade hittat min läkare i Stockholm, men tydligen inte. Jakten fortsätter.

VECKANS KONTRAKT

Hela 2 stycken blev det, woop woop woop! Det ena har jag kämpat med under väldigt lång tid nu så det var jätteskönt att lyckas få ihop. Det andra gick tvärtom oerhört fort och var något jag stolt pusslade ihop utan att säljarna ens hade en tanke på att sälja. Dom skulle faktiskt till och med iväg till banken för att binda sina lån på tre år samma dag som vi skrev kontraktet, haha! Fantastiskt kul!

VECKANS SETT

Jag har mer eller mindre sett 3 saker den här veckan:
1. PH. Can't miss that.
2. Harry Potter. Jag, min syster, min kusin och hennes kille har ju påbörjat ett Harry Potter maraton. Så check på Fången från Azkaban.
3. The Queens Gambit. Utifrån omslagsbild och film-stil trodde jag verkligen inte att det här var något för mig. Men så har alla pratat så gott om den så jag kände ändå igår att jag fick ge den en chans. X antal avsnitt senare kan jag säga att den är precis så bra som alla säger!

VECKANS WEEKEND FUN

När mina kollegor i fredags ställde frågan "Vad ska du göra i helgen?", var mitt svar "Jag har tvättstuga." Och det med ett stort leende. Jag har inte tvättat på typ 1,5 månad så det var verkligen på tiden. Nog för att jag numera äger många strumpor, men nu var det inte många par kvar. Mer exakt 2. Jag vet inte om det är vuxentecken eller tråkighets-tecken att det var vad jag såg fram emot att göra dessa lediga dagar.

VECKANS GODASTE

I fredags gjorde jag faktiskt något jag nästan aldrig gör. Till skillnad från många andra på kontoret så har jag alltid med mig matlåda. Alltid. Men så hade jag och Ella bestämt en lunchdejt. Så mysigt! Dock var det rätt så mycket folk så vi tog med oss våra Power salads tillbaka till kontoret. Mums säger jag bara!

VECKANS RABATTKOD

Vill bara slänga in ett tips om att ni borde skynda er in och kika på min insta (@matildaberlin) för där har jag ett fantastiskt samarbete med Look Fantastic. Men min rabattkod får ni upp till 50% på utvalda produkter vilka inkluderar flera märken så som Olaplex, Estèe Lauder, Urban Decay, Bobbi Brown och många fler. Bland annat har jag hittat min nya favoritdoft från Lancome där. Älska!

VECKANS SHOPPING

Hur gick det för er? Gick ni loss under BF? Jag köpte verkligen förvånansvärt lite. Jag hade planerat att beställa både det ena och det andra, men så blev det inte. Dumt egentligen med tanke på att jag snart kommer beställa det i alla fall (till fullpris). Men jag var verkligen inte på shoppinghumör.

VECKANS TRÄNING

Sablar vad oinspirerad jag är. Det här med att man inte ska gå till gym har fått mig att tappa det helt. Samtidigt tror jag egentligen att det här med att ha blivit "tvingad" till att lägga om min träning kommer ge mig betydligt bättre resultat. Man får helt enkelt se det positiva i allt, eller vad säger ni?

VECKANS MÅSTE KOMMA IHÅG

Jag måste verkligen komma ihåg att köpa ett nytt batteri till fjärrkontrollen till mina uttags-dosor. Det är något litet special-batteri jag aldrig sett innan, så det är inget som finns på ICA direkt. Och varför behöver jag det? Jo, jag har kopplat min julgran på den så just nu lyser den inte alls. Helt klart något som måste fixas!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,

Har också lite svårt med träningen nu när man inte bör gå till gymmet, och hittills har jag inte shoppat något! <3

nouw.com/aliceemericsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin